5
Fotokopi Kağıdı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Viva Puti Puti A4 Renkli Fotokopi Kağıdı 100lü

Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
66,74 TL
Kurumsal Fatura
58,50 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Viva Puti Puti A4 Renkli Fotokopi Kağıdı 100lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Banadabak Satıcı Ünvanı: BANADABAK ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0140077251400001 Vergi Kimlik Numarası: 1400772514
    Bu ürün Banadabak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okul ve ofislerde kullanılabilir.
  • A4 boyutunda
  • 100'lü paket
  • Renkli fotokopi kağıtları
  • ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Renkli Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver

Renkli Fotokopi Kağıdı 100'lü ile Renkli Ödevler

Fotokopi kağıtları gerek okul hayatında gerekse iş hayatında oldukça fazla şekilde kullanılmakta olan bir üründür. Not almak, üzerine baskı yapmak, gerektiğinde çizimler gerçekleştirmek ve fotokopi çekmek için fotokopi kağıtları kullanılmaktadır. Bu kağıtlar renkli olması durumunda çocukların özellikle dikkatini çekmekte ve yapmış oldukları işe olan ilgilerini arttırmaktadır. Yapılan işi çok daha eğlenceli hale getiren renkli fotokopi kağıdı 100'lü şekilde ve 8681763900596 koduyla satışa sunulmaktadır. Renkli fotokopi kağıdı 100'lü renkleri çeşitli olup ihtiyaca göre kullanılabilecek çeşitliliktedir. Viva Puti renkli fotokopi kağıdı gerek okulda gerek ofiste gerekse evde kolay bir şekilde kullanılabilen bir üründür. Bu sebeple müşteriler tarafından çok sık tercih edilir. Yazı yazma, çizimler yapma ve üzerine fotokopi çekme gibi işlemleri yerine getirebileceğiniz bu ürün oldukça kullanışlı bir üründür.

  • Renkli
  • 100’lü
  • Kaliteli

Viva Puti Renkli Fotokopi Kağıdı 100'lü Kullanımı

Viva Puti Renkli Fotokopi Kağıdı 100'lü kullanımı

Renkli fotokopi kağıdı 100'lü kullanımı oldukça kolay ve kullanışlı bir üründür. Yazı yazma ihtiyacı olduğunda ürünün üzerine doğrudan kalem ile yazı yazılabilir. Bunun yanında çizim yapma işlevini yerine getirmesi için de doğrudan kullanılabilecek bir üründür. Üzerinde ister kurşun kalemle ister tükenmez kalemle işlem yapılabilir. Ayrıca fotokopi kağıdı olması sebebiyle üzerine kolay bir şekilde baskılama yapılabilir. Kolay şekilde katlanabilir bir forma sahip olduğu için üzerinde işlem gerçekleştirilen kağıt katlanarak muhafaza edilebilir bu da bir kullanım kolaylığı sağlar. Renkli fotokopi kağıdı 100'lü özellikleri oldukça kullanışlı özellikler olup ister iş hayatında ister okul hayatında kullanıcılara oldukça yardımcı olabilecek bir üründür. Kullanım alanı oldukça geniş ve kullanım şekli oldukça kolay olan bu ürün her an her yerde kolay bir şekilde kullanılabilir.

Viva Puti Renkli Fotokopi Kağıdı 100'lü Yorumları

Viva Puti Renkli Fotokopi Kağıdı 100'lü Yorumları

Renkli fotokopi kağıdı 100'lü yorumları kullanıcılar tarafından olumlu şekilde oluşturulmuştur. Bu sebeple oldukça kullanışlı ve iyi bir ürün olduğu söylenebilir. Renkli fotokopi kağıdı 100'lü kullananlar ürünün her an her yerde kullanılabilir bir ürün olduğundan bahsetmişlerdir. Bu da ürünü oldukça kullanışlı bir ürün kılmaktadır. Renkli olması sebebiyle çocuklarda bir ilgi oluşturmaktadır. Oluşturduğu bu ilgi sayesinde yapılacak işlerin ve ödevlerin çok da istekli ve özenli bir şekilde yapılmasına sebep olmaktadır. Bu da okul hayatında öğrenciler için artı bir özelliktir. İş hayatında yapılacak sunumların ve çizimlerin renkli olması hem eğlenceli hem de dikkat çekici bir hava katacaktır. Bu sebeple kullanılması oldukça güzel sonuçlara yol açacak bir üründür. Tüm bu özellikleri sayesinde Viva Puti 100’lü fotokopi kağıdı olumlu yorumlara sahiptir.

Viva Puti Renkli Fotokopi Kağıdı 100'lü Uygun Fiyatlarla

Viva Puti Renkli Fotokopi Kağıdı 100'lü Fiyatı

Renkli fotokopi kağıdı 100'lü fiyatı, ürünün özellikleri ve kullanım alanları göz önünde bulundurulduğunda aslında oldukça uygundur. 100’lü şekilde satın alınan bu ürün stoklanabilir ve ihtiyaç duyulması durumunda kolaylıkla kullanılabilir. İşte, evde, ofiste kolay bir biçimde kullanılabilir ve ihtiyaca yönelik şekilde farklı amaçlara hizmet edebilir. Üzerine baskı yapmak, yazı yazmak, fotokopi çekmek ve daha pek çok işlemi gerçekleştirmek için kullanılabilecek olan Viva Puti renkli fotokopi kağıdı ile yapılan her iş oldukça eğlenceli bir hal alacaktır. Kağıtların renkli kağıtlar olması sebebiyle dikkatleri üzerine toplayacak bir tasarımı vardır. Bu da yapılan işin çok daha ilgili bir biçimde yapılmasına yardımcı olacaktır. tüm bu özellikleri ve kullanım alanları ile birlikte düşünüldüğü zaman Viva Puti renkli fotokopi kağıdı 100'lü fiyatı oldukça uyguna geldiği söylenmektedir. Hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı bir üründür.