VitrA Origin Classic Tuvalet Kağıtlığı Mat Siyah A4452236

2.759,40 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

VitrA Origin Classic Tuvalet Kağıtlığı Mat Siyah A4452236

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeimaj Satıcı Ünvanı: EVDEMA YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382022344800053 Vergi Kimlik Numarası: 3820223448
    Bu ürün Evdeimaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VitrA Origin Classic Tuvalet Kağıtlığı, banyonuza zarif bir dokunuş katacak şık ve kullanışlı bir aksesuardır. Mat siyah rengi ile modern ve şık bir görünüm sunan bu tuvalet kağıtlığı, banyonuzun dekorasyonuna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.Üst düzey kaliteli malzemelerden üretilen VitrA Origin Classic Tuvalet Kağıtlığı, dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sunar. Pratik bir şekilde tuvalet kağıdınızı saklayabileceğiniz bu ürün, tuvalet alanınızı düzenli tutmanıza yardımcı olacaktır.Kolay montajı sayesinde hızlıca yerine kurabileceğiniz VitrA Origin Classic Tuvalet Kağıtlığı, hijyenik ve temiz bir kullanım sunar. Sağlam yapısı ile sallanma ya da devrilme gibi sorunlarla karşılaşmadan uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz.Evinizin en özel alanlarından biri olan banyonuzda şıklığı ve işlevselliği bir araya getiren VitrA Origin Classic Tuvalet Kağıtlığı, modern tasarımı ve kaliteli malzemesi ile öne çıkan bir aksesuar seçeneği sunmaktadır. Bu ürün sayesinde banyo dekorasyonunuzu tamamlayabilir ve kullanımınızı daha konforlu hale getirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver