VitrA Loop R 740-0680 Mekanik Kumanda Paneli

587,55 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL715 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VitrA Loop R 740-0680 Mekanik Kumanda Paneli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KLC YAPI MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520405887
    Bu ürün KLC YAPI MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Banyoların tarzını yansıtan, göz alıcı tasarımı özgün formlarla birleştiren VitrA, Loop R Mekanik Kumanda Paneli ile yalın, modern ve sıra dışı dekorasyon stilini bir arada sunuyor. Doğadan ilham alarak tasarlanan ürün, pratik kullanım avantajı ile dikkat çekiyor. Banyolarda bütünlüğü baştan aşağı sağlamaya yardımcı olan kumanda paneli, minimum su tüketimiyle maksimum ekonomik artılar geliştiriyor. Loop R Mekanik Kumanda Paneli, farklı tip ve özelliklere sahip rezervuarlarla pratik bir şekilde kullanıma hazır hale getirilebiliyor. Parmak izi bırakmayan yenilikçi tasarımı ile göz alıcı bir dekorasyon oluşturuyor. Alışılagelen mat siyah, parlak beyaz renklerin dışında parlak krom ve mat krom renk alternatifi de sunuyor. Yaşam alanlarına özgün dokunuşlar katarak farklılaştırmanıza imkân tanıyor. Mekanik özelliklere sahip olan ürün, hem tek hem de çift tıklama özelliği sağlayarak hijyeni en üst düzeyde sunmayı amaçlıyor. Farklı renk ve doku zenginliğinin yanında herkesin ihtiyaç ve beklentisine cevap veren ?Loop R Mekanik Kumanda Paneli, tüm banyolar için en ideal çözümleri sağlıyor. Herkes için tasarım felsefesinden yola çıkarak tasarlanan kumanda panelini size en yakın VitrA mağazasında detaylı bir şekilde inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 5 Yıl
Geri Bildirim Ver