3
Bebek Ek Gıdalar kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Vitma Kara Mürver 100ml

300 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitma Kara Mürver 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitma Doğal Gıda Satıcı Ünvanı: VİTMA GIDA DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925092409100001 Vergi Kimlik Numarası: 9250924091
    Bu ürün Vitma Doğal Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizlerin isteği üzerine kara mürver özümüzü sitemize ekledik. Keçiboynuzu meyvesinin düşük ısıda yani 55-60 c de vakum altında kaynatılarak çıkarılan özünün-Pekmezinin içerisine bol miktarda kattık ve böylece besleyici bit vitma ürün daha elde ettik. Kullanım bilgisi: Miniklerde günde 1 çay kaşığı , çocuk ve yetişkinlerde ise günde 1 tatlı kaşığı tüketebilirsiniz. Ayrıca sulandırıp meyve suyu olarak da verebilirsiniz. Ilıyınca muhallebi,mama vs ye veya yoğurda meyve püresine de ekleyebilirsiniz.Afiyet şifa olsun inşallah. Içindekiler: %80 kara mürver ,%20 keçiboynuzu pekmezi. Raf ömrü serin yerde imal tarihinden itibaren 1 yıldır. Net miktarı: 100ml
Geri Bildirim Ver

Vitma Kara Mürver

Vitma kara mürver meyvesinden hayatınızın birçok noktasında yararlanabilirsiniz. Siyah ve aslında çok koyu bir rengi olan meyve olan kara mürver, aslında ismini görüntüsünden almaktadır. Günümüzde her ne kadar popüler olsa da aynı zamanda antik çağlardan bu yana insanların gündelik yaşantısında kullandıkları bir meyve olarak bilinmektedir. İçeriği adeta bir vitamin deposundan olduğundan dolayı bağışıklık sistemini koruma ve yüksek tutmada önemli bir yapıdır. Özellikle boğaz ağrısı gibi hastalıkların giderilmesinde çok önemli bir noktadadır.

 
  • Doğal içeriğe sahip özel üretim
  • Meyve ya da çay formunda tüketime uygun
  • Pekmez kıvamında

Vitma Kara Mürver Özellikleri ve Faydaları

Vitma Kara Mürver Özellikleri ve Faydaları

Yalnızca meyvesi değil aynı zamanda yaprakları da çay gibi bitkisel olarak tüketilebilmektedir. Öte yandan sağlığınız için tüketmek istediğinizde kesinlikle dozunda ve kararında kullanmanız gerekmektedir. Özellikle son dönemlerde, geleneksel tıbbi tedaviler ön plana çıksa da dikkatli kullanmak gerekmektedir. Doktorunuzla bir tedavi protokolü yürütüyorsanız kesinlikle onlara danışarak kara mürver gibi ürünlerden yardım almalısınız. Vitma kara mürver 100 ml 8682960481659 kodlu ürünü, sizler için kullanıma uygun hale getirilmiş ve paketlenmiş bir şekilde satışa sunulmaktadır. Çeşitli işlemlerden kara mürver geçirilerek adeta bir şifa kaynağı olarak sizlere sunulmaktadır. Özellikle soğuk pres denilen üretim tekniği kullanılarak üretildiği için hiçbir faydası kaybolmadan direkt sizlere ulaştırılabilmektedir. Vitma markası tarafından üretilen bu meyve özü aslında bir pekmez olarak da kullanılabilmektedir. Yalnız ağır bir aromasının ve tadının olmasından dolayı yoğun bir şekilde tercih edilemez. Bu noktada önemli olan kesinlikle kararında kullanım sağlamanızdır.

 

Vitma Kara Mürver Kullanımı ve Yorumları

Vitma Kara Mürver Kullanımı ve Yorumları

Özellikle son dönemlerde insanların soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklardan korunmak istemelerinde bitkisel ilaçlar sıklıkla tercih edilmektedir. Tam olarak bu noktada Vitma firması tarafından üretilen kara mürver sizlere sonuç verecektir. Her gün düzenli olarak kullanmanız dahilinde güzel sonuçlar görebilirsiniz Soğuk algınlığı sürecinde çok eski dönemlerden beri insanların bu tarz sorunlara çözümlerinde çeşitli bitkisel kaynaklar kullanılmaktadır. Özellikle son dönemlerde tıp imkanlarının gelişmesiyle birlikte bitkisel ilaçlar pek tercih edilmemektedir. Aynı zamanda toplum içerisindeki bazı dinamikler halen bitkisel kaynaklar ile sonuç alabilmektedir. Bu noktada önemli olan sorununuza uygun bir içerik kullanmaktır. Özellikle soğuk algınlığı ve nezle gibi ufak çaplı hastalıkları tedavi eder. Ayrıca hasta olmadan önce hastalıklardan korunmanızı sağlamaktadır. Vitma kara mürver yorumları ile daha önce kullanan kişilerin gördükleri etkileri inceleyebilirsiniz. Bu noktada önemli olan kesinlikle iyi bir süreçle üretilmiş ve kaliteli meyvelerle yapılmış bitki özlerini tercih etmektir.

 

Vitma Kara Mürver Fiyatı

Vitma Kara Mürver Fiyatı

Kara mürver bir meyve olarak tüketilirken bazı zamanlarda pek bir tat vermemektedir. Öte yandan çeşitli özüt veya öz olarak kullanıldığında ise çok faydalı olabilmektedir. Kara mürver meyvesi mineral ve vitamin bakımından oldukça doludur. Bu noktada önemli olan eksiklerinize göre meyve seçimi yapmanız gerekmektedir. Özellikle niasin, antosiyanin ve diğer vitaminler bakımından dolu bir içeriği vardır. Mineral bakımından ise kalsiyum ve demir ile doludur. Kara mürver genel olarak birçok şeye iyi gelmektedir. Özellikle vücut fonksiyonlarından olan sindirim, kardiyovasküler ve solunum sistemlerini düzene sokabilmektedir. Aynı zamanda bazı hastalıkları doğrudan tedavi etmekte başarılı bir etkendir. Öte yandan bu meyvenin yaprakları yalnızca insan üzerinde değil aynı zamanda bazı müzik aletlerin yapımında bile kullanılmaktadır. Kısacası birçok alanda bu meyve ve yaprakları aktif bir şekilde kullanılabilmektedir. Vitma kara mürver 100 ml fiyatı Trendyol bünyesinde oldukça uygun bir şekilde sizlere sunulmaktadır.