Vitex Kozmetik Vitex Pharmacos Dead Sea Anti Selülit Termoaktif Çamur "thalasso Body Wrapping" (400 ML)

506,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Vitex Kozmetik Vitex Pharmacos Dead Sea Anti Selülit Termoaktif Çamur "thalasso Body Wrapping" (400 ML)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AURA LINE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NOTA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632129747200001 Vergi Kimlik Numarası: 6321297472
    Bu ürün AURA LINE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitex PHARMACOS DEAD SEA Selülit Önleyici Termoaktif Çamur Thalasso Body Wrapping 400 ml Ölü Deniz Çamuru, Kompleks PRO-Slim - Cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırır
  • - Vücut yağını ve selülit belirtilerini azaltır
  • - Güçlendirici ve iyileştirici bir etkiye sahiptir
  • - Toksinlerin dolaşımını ve yok edilmesini uyarır. Özel PRO-Slim selülit önleyici kompleks, aktif algler ve doğal kırmızı biber özü ile zenginleştirilmiş, derin deniz çamuru ve Ölü Deniz tuzu bazlı Thalasso sargı, vücudunuzun güzelliği ve esnekliği için oldukça etkili bir iyileştirme, sıkılaştırma ve sıkılaştırma prosedürüdür. Ölü Deniz'in derin deniz çamuru cildi temizler, hücrelerdeki su-yağ metabolizmasını iyileştirir, kan dolaşımını uyarır, iyileştirici maddelerle doyurur. PRO-slim kompleksi (kafein, teofilin, yeşil kahve özü, zencefil özü) deri altı yağ birikintilerini yoğun bir şekilde parçalar, toksinleri ve fazla sıvıyı giderir ve belirgin bir selülit önleyici etkiye sahiptir. 20 Ölü Deniz mineralinden oluşan mikro kristaller, cildin ana işlevlerini normalleştirir, cilt metabolizmasını iyileştirir, bağ dokusunu güçlendirir, cildi pürüzsüzleştirir ve sıkılaştırır. Son derece aktif algler gözle görülür bir kaldırma etkisi sağlar, cilt yoğunluğunu artırır, eşsiz pürüzsüzlük, elastikiyet ve ipeksilik verir. Kırmızı biber özü, cildi aktif maddelerin daha yoğun ve daha derine nüfuz etmesi için uyararak ısınma etkisini ortadan kaldırır. Sonuç: Cilt sıkılaşır ve pürüzsüzleşir, selülit görünümü azalır. Uygulama: Ürünü sorunlu bölgelerin cildine yoğun bir tabaka halinde uygulayın, bir filmle sarın. 25-30 dakika sonra ılık su ile yıkayınız. Ürün oldukça aktiftir, bu nedenle normal bir cilt reaksiyonu olan hafif bir yanma hissi mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver