10
Süt Arttırıcı İçecekler kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

Vitaminica Malt Mix Anne Sütü Artırıcı Toz Içecek Çilekli 14 Porsiyon

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitaminica Malt Mix Anne Sütü Artırıcı Toz Içecek Çilekli 14 Porsiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitaminica Satıcı Ünvanı: PUYA TÜKETİM GIDA VE İÇECEK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733077223000001 Vergi Kimlik Numarası: 7330772230
    Bu ürün Vitaminica tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeğinizin güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olması ve sağlıklı gelişimi için anne sütü ile beslenmesi çok önemlidir. Özellikle ilk 12 ayında alması gereken vitamin, protein ve diğer bileşenleri inek sütüne göre çok daha zengin ve doğal bir besin kaynağı olan anne sütünden almalıdır. Vitaminica Malt Mix Arpa Maltı, Isırgan Otu, Tarçın, Folik Asit, B12, C vitamini, Demir ve D vitamini içermektedir. Vitaminica Malt Mix içindeki Arpa Maltı ve Isırgan otu yeni doğum yapan annelerde prolaktin hormonunun salgılanmasına yardımcı olur, dolaylı olarak laktasyonu yani süt artırımını sağlar. Doktorunuzun belirttiği özel bir alerjiniz yoksa bebeğe ya da anneye herhangi bir yan etkisi yoktur. İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller ile emzirme döneminde annelerin vitamin ve mineral ihtiyacını karşılamaya ve sütlerini desteklemeye yardımcı olur. Vitaminica Malt Mix maltodekstrin, yapay tatlandırıcı, ilave şeker, renklendirici, koruyucu ve aroma içermez. Anne sütü artırıcı Vitaminica Malt Mix, vegan kullanıma uygundur ve Helal sertifikalı bir üründür. Vitaminica Malt Mix Doğal Çilek tozu içerir. 1 porsiyon sadece 37 kcal'dir, günde 2 porsiyon düzenli kullanımda kilo artışı yapmaz.% 100 doğal olup herhangi bir katkı maddesi içermez, bebeğinize ya da size hiçbir şekilde yan etkisi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Toz
Geri Bildirim Ver