Vitale Brun Seramik Vazo Siyah 17x25 Cm Ak.jh0071

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Vitale Brun Seramik Vazo Siyah 17x25 Cm Ak.jh0071

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeimaj Satıcı Ünvanı: EVDEMA YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382022344800053 Vergi Kimlik Numarası: 3820223448
    Bu ürün Evdeimaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitale Brun Seramik Vazo Siyah 17x25 cm (AK.JH0071), modern tasarımı ve şık siyah rengiyle göz kamaştıran bir dekoratif objedir. Hem rustik hem de modern dekorasyon stilleriyle harika bir uyum sağlayan bu vazo, evinizi veya ofisinizi süslemek için mükemmel bir seçenektir.Bu şık ve zarif seramik vazo, özenle el yapımıdır ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Seramik materyal, ürüne dayanıklılık ve uzun ömür sağlarken, siyah renk ise vazonun sofistike bir görünüm kazanmasını sağlar. Her bir detayı düşünülerek tasarlanmış olan Vitale Brun Seramik Vazo, zevkli bir şekilde evinize veya iş yerinize karakter katmak için ideal bir seçimdir.17x25 cm boyutlarındaki bu vazo, çeşitli çiçek ve bitki türlerini sergilemek için uygun bir alan sunar. İster güzel bir buket çiçek, ister tek bir çiçek veya yapay bitkiler kullanın, Vitale Brun Seramik Vazo her zaman harika bir sunum yapmanızı sağlar.Bu vazo, evinizi veya ofisinizi güzelleştirmenin yanı sıra, sevdiklerinize hediye olarak da mükemmel bir seçenektir. Onlara zarif ve şık bir hediye vermek isterseniz, Vitale Brun Seramik Vazo tam aradığınız ürün olabilir.Kalite, zarafet ve modern tasarımı bir arada sunan Vitale Brun Seramik Vazo Siyah 17x25 cm (AK.JH0071), ev veya iş yerinizin dekorasyonuna sofistike bir dokunuş katmak için ideal bir seçimdir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Çok Renkli
  • Yükseklik 0-10
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver