Vitacoral Multivitamin For Women 30'lu Bitkisel Kapsül - Vitaminler Ve Mineraller Içeren Besin Takviyesi

399 TL
(13,30 TL / kapsül)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitacoral Multivitamin For Women 30'lu Bitkisel Kapsül - Vitaminler Ve Mineraller Içeren Besin Takviyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitacoral Satıcı Ünvanı: FERUMBİ SEYAHAT KOZMETİK VE GIDA TİCARET PAZARLAMA İHRACAT İTHALAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385149755000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851497550
    Bu ürün Vitacoral tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Multivitamin For Women 30'lu Bitkisel Kapsül - Vitaminler Ve Mineraller İçeren Besin Takviyesi Vitacoral Multivitamin For Women Farkı Nedir? 1-Daha Çok Folik Asit, Daha Çok Demir ! Kadınlarda hipertansiyonu ve fetüs gelişimini iyileştiren Folik Asit ve kadınların erkeklere oranla daha çok ihtiyaç duyduğu Demir, Vitacoral Multivitamin For Women'da günlük ihtiyacı karşılayacak şekilde formülize edilmiştir. 2-Daha İyi Antioksidan : Yaban Mersini En güçlü doğal antioksidanlardan biri olan Yaban Mersini aynı zamanda kalp sağlığı ve kilo kontrolü konularında da oldukça etkili bir meyvedir. Vitacoral Multivitamin For Women içerisinde bulunan ve kadınlara özel hazırlanmış Vitacoral Women Blend ihtiyacınıza uygun miktarda Yaban Mersini Ekstraktı içerir. 3-Daha İyi Kilo Kontrolü İçin Alfa-Lipoik Asit Alfa-Lipoik Asit (ALA) enerji metabolizmasında görev alan bir yağ asididir, glikasyon adı verilen yaşlandırıcı süreçleri kontrol altında tutarak cilt yaşlanmasını geciktirir ve dinlenik halde iken vücudun enerji harcammasını arttırabilir. Vitacoral Multivitamin For Women içerisinde bulunan ve kadınlara özel hazırlanmış Vitacoral Women Blend ihtiyacınıza uygun miktarda Alfa-Lipoik Asit içerir. 4-Daha İyi Bir Cilt İçin Özel Seçilmiş Hammaddeler Vitacoral Multivitamin'in içerisinde bulunan A, B2, B3, Biotin, Selenyum, Çinko ve Bakır sayesinde cildinizi, saçlarınızı ve tırnaklarınızı koruyarak onları besler.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Yaban Mersini
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver