Vip Kehribar Sertifikalı Bandrollü Baltık Kehribar Bebek Diş Kolyesi Bal Rengi Kız Erkek Çocuk Kolyesi

Ürün Bilgileri

Vip Kehribar Sertifikalı Bandrollü Baltık Kehribar Bebek Diş Kolyesi Bal Rengi Kız Erkek Çocuk Kolyesi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürünlerimizin tamamı orjinalbaltık kehribarıdır. Ürünlerimizin tamamı bandrollü, sertifikalıdır. Ürün bilgileri
  • Vip kehribar olarak sattığımız bebek kolyeleri, baltic amber diye bilinen orjinal kehribar'dır. Bebek kolyelerimizin menşei litvanya olup, ürün tedariği yaptığımız firmaların faturaları elimizde mevcuttur. Litvanya'dan gelen ürünler ilgili merciler tarafından kontrol edilip teste tabi tutulmaktadır. Ayrıca aldığınız ürünle beraber ürünün litvanya menşeli ve orjinal olduğuna dair bandrollü sertifika'mızı da göndermekteyiz. Bunun yanında kolyeler mat ve parlak olmak üzere iki çeşittir. Mat kolyeler cilasız olup, bebeğinizin boynunda zamanla cilalanacaktır. Kehribar nedir ve faydaları nelerdir?
  • Kehribar (amber) bebe diş kolyesi ve bileklikler, diş çıkarma çağındaki çocukların, ağrı ve sancılarını azaltmak, diş çıkarma işlemini hızlandırmak amacıyla dünya genelinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun yanında salya azaltma, sakinleştirme ve bağışıklığı güçlendirme etkisi vardır. Bebeğin rahat ve düzenli uyumasını sağlar. Mide ve bağırsak enzimlerini düzenlediği için kolik ve gaz sorununa iyi gelir. Bronşit ve astım tedavisinde destekleyicidir. Kehribar (amber) , ülkemiz de çok fazla bilinmemekle beraber kullanımı her geçen gün artmaktadır. Etkisi uzmanlar tarafından kanıtlanmış, akredite bir üründür. Peki nasıl oluyorda kehribar ağrı ve sancıları kesiyor? Bu soruya şöyle cevap verebiliriz
  • kehribarın içinde ki etken madde suknik asittir. Suknik asit ilaç sanayiinde ağrı kesici olarak kullanılmaktadır. Kehribar kolye tenle temas ettiğinde içerisinde bulunan suknik asit vücudumuza emilir ve böylece ağrılarımızı keser. Insan her ne kadar tereddüt etse de, kullanıcı deneyimlerini de göz önünde bulundurduğumuzda kehribar bebek diş kolyelerinin ciddi etkisinin olduğu gözlemlenmektedir. Güvenli midir? Vip kehribar olarak sattığımız bebek kolyeleri, ipe dizili sıralı boncuk şeklinde dizayn edilmiştir. Güvenlik amacı ile her bir boncuktan sonra ipe düğüm atılmıştır. Yine de kullanmaya başlamadan önce, kehribar kolye kullanım talimatlarını mutlaka okuyunuz. Ürünlerimizin tamamı % 100 doğal baltık kehribarından yapılmıştır. Sertifikalı ve her türlü teste tabidir. Kullanım şekli
  • Ebeveyn kontrolünde kullanılmalıdır. Kehribarı kullanmaya başlamadan önce
  • 1-Ebatını kontrol ediniz, eğer çocuğunuzun boğazına küçük geliyorsa, esnek iple yaptığımız kolyelerimizi, çekme yöntemiyle 36-38 e kadar genişletebilirsiniz. 2-Kullanmaya başlamadan önce ılık su ile 1 dakika kadar yıkayınız, bu işlemi 15 günde 1 tekrar etmenizi tavsiye ediyoruz. 3-Kehribar devamlı takmakla etkisini gösteren bir taştır, uyurken boyundan çıkarıp bebeğinizin ayağına dolamanız etkisini devam ettirecektir. 4-Mümkünse senede 1 veya 2 kez, evde bulunan bir saksı veya bahçeniz varsa, toprağa gömerek 24 saat kadar bekletiniz, bu işlem kehribarın özelliklerinin korunmasına yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver