Vip Ahmet Vipset Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü (TEK YÖN TIRNAK)

219,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Vipset Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü (TEK YÖN TIRNAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Rota Satıcı Ünvanı: AHMET FEHMİ GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4300124057
    Bu ürün Beyaz Rota tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü
  • Ürün tek yönü tırnaklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Bir Arada

Yüzeylerin temizliği insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Yüzeylerin derinlemesine temizlenmesine olanak tanıyan mop bezleri kullanıcıların favori ürünleri arasında yer almaktadır. Yaşam alanlarını kolay bir şekilde temizlenmesine olanak sağlayan Vip Ahmet vipset premium tablet mop yedek bez 4'lü şekilde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Mop bezleri yüzey temizliklerinde üst düzey hijyen sağlayan en önemli temizlik ürünlerinden biridir. Bu kapsamda temizliklerin yapılması ve köşede yedek olarak mop bezlerinin bulunması oldukça önemlidir. Markanın bünyesinde bulunan bu mop bezleri oldukça kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi ile oluşmaktadır. Uzun süreli kullanım sağlayan Vip Ahmet vipset premium tablet mop yedek bezi dörtlü paket halinde satışa çıkarılmaktadır. Yüzey temizliklerinde paspas ucuna takılan bu ürün sayesinde her köşe kolay bir şekilde silinebilmektedir. Vip Ahmet markasının sunmuş olduğu bu ürün aynı zamanda uygun fiyatla kullanıcılara sunulmaktadır.

  • Üstün Hijyen
  • Hoş Görünüm
  • Çoklu Alım Avantajı

Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi ile Derinlemesine Temizlik

Temizlik işleminde kullanılan birden fazla ürün bulunmaktadır. Bu ürünler arasında sıklıkla kullanılan mop bezleri yüzeylerin derinlemesine temizlenmesinde önemli rol oynar. Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü VİPSETJKLT paspasın ucuna takılarak yüzeylerin temiz olmasında oldukça etkilidir. Paket halinde satılan bu ürün yedek şeklinde kullanıcıların rahatlıkla temizlik yapmasını sağlar. Uzun süre kullanımının ardından değişme isteği duyan kullanıcılar bu pakete sahip olarak uzun süreli kullanım elde edebilir. Oldukça kaliteli olan bu ürün ile yaşam alanlarınız hiç olmadığı kadar temiz olacak. Kuru ya da ıslak bir şekilde kişinin isteğine göre kullanılabilen bu ürün sayesinde zeminde yer alan kir, toz ve leke gibi oluşumlardan eser kalmayacaktır. Yorucu yer temizliğini pratik bir şekilde yapmanıza olanak tanıyan bu ürün ile olası hastalıklarında önüne geçebilirsiniz.

Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Yorumları

Vip Ahmet markasının sunmuş olduğu bu mop bezleri geniş kullanım alanıyla kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Yerleri derinlemesine temizlemesinin yanı sıra camların temizliğinde de kullanılarak kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü ürünü ile kirlenen ve tozlanan alanlarınızı çok kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Kullanıcıların severek edindiği bu ürün, yaşam alanlarının daha hijyenik olmasını sağlamaktadır. Her alanda etkili temizlik sağlayan mop bezi, farklı renkler ile paket halinde satışa çıkarılmaktadır. Rengarenk tasarımı ile hoş bir görünüme sahip olan bu ürün, temizlik esnasında daha fazla keyif veriyor. Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü yorumları kullanıcıların tavsiyeleri ve üründen duymuş olduğu memnuniyeti gözler önüne sermektedir.

Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Fiyatı

Vip Ahmet markasının ürün gamında yer alan mop yedek bezleri kullanıcıları uzun süre temizlik yapmasına olanak tanımaktadır. Her alanda etkili temizlik sunan bu ürünler, kaliteli yapıları sayesinde uzun ömre sahiptir. Paket içerisinde 4’lü şekilde satışa çıkarılan bu ürün sayesinde yedek bezlere sahip olabilir ve istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü fiyatları her bütçeye uygun olarak kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Ekonomik paket halinde satışa çıkarılan bu ürün müşterilerin beğenisini kazanmış durumdadır. Markanın sevilen ürününün fiyatı kullanıcıların beğenisini kazanmasının yanı sıra sunmuş olduğu etkili temizlik ile beraber de çoğu kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Vip Ahmet Vipset Premium Tablet Mop Yedek Bezi Dörtlü satın al işlemini Trendyol üzerinden güvenle yapabilirsiniz.