Vip Ahmet Vip Set Vipahmet Mop

549 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Vip Set Vipahmet Mop

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREVLİFE Satıcı Ünvanı: HAKAN KALINKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2555031188800001 Vergi Kimlik Numarası: 4920156667
    Bu ürün FOREVLİFE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vip ahmet mop Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA

Temizlik yapan birçok kişi yanlış gereçler kullandığı için bel, sırt, el ve bilek ağrısı gibi sorunlar yaşar. Uzun süren zorlu temizlik işlerini kolaylaştırmak için üretilen VIP Ahmet Vip Set Premium mop kullanarak birçok açıdan fayda sağlayabilirsiniz. Bez sıkmaktan kaynaklanan el, kol ve bilek ağrılarından şikayetçi iseniz bu pratik seti deneyebilirsiniz. Bezi yıkama, yeri silme, kirlenen suyu boşaltma gibi işlemlerde konforunuzu sağlayan gelişmiş fonksiyonları ile dikkat çeken ürün temizlik sürecini keyifli hale getirir. VIP Ahmet Vip Set Premium mop temizlik seti dayanıklı materyalleri ile uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz kaliteyi sunar. Siz de bu üründen faydalanarak büyük evlerin geniş zeminlerini her zamankinden daha kısa sürede temizleyebilir ve kendinize vakit ayırabilirsiniz.

  • Pratik ve konforlu kullanım
  • Hijyenik sistemli kova tasarımı
  • Değiştirilebilir bez

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA Özellikleri

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA Özellikleri

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA modeli farkını ortaya koyan özel bir tasarıma sahiptir. Kovada bulunan 3 hazneden biri temiz su, biri sıkma haznesi diğeri de temiz su içindir. Özel kilitli kapak sayesinde kova içinde bulunan suların yerlere dökülmesi engellenir. Yine yanı kapak üzerinde darbe önleyici tamponlar vardır. Çift taraflı olan ergonomik kulplar sayesinde kovayı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Her bir haznenin konforla boşaltılmasını sağlayan açılır kapanır özellikteki 3 ayrı sabit tıpa kovanın alt kenarlarındadır. Özel tasarlanan kirli su tahliye kanalları sayesinde hazneler ayrı ayrı boşaltılabilir. Üstten tahliye yapılan bölgede küçük çöplerin gideri tıkamasını engelleyen süzgeç bulunur. Kovanın altında zeminden kaymasını önleyen zemin tutucular vardır. Paspas ile sopanın buluştuğu noktadaki rampa sistemi özel olarak tasarlanır ve ürünü yanlış kullanmanızı önler.

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA Yorumları

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA Yorumları

Ergonomik tasarımı ile konfor sunan VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA yorumları müşteri memnuniyetini kanıtlar niteliktedir. Müşterilerinden yüksek puan alan ürün işlevsel özelliklere sahiptir. Kurulumu kolay olan set hijyen tutkunlarını memnun eder. Elastik tutma sapı ile elinizden kaymadan rahat bir silme işlemi yapabilirsiniz. Yeni nesil tasarımlı ürün kirli su ile deterjanlı suyu ayırdığı için paspasın devamlı temiz olmasını sağlar. Pratik yıkama ve tek bir hareket ile sıkma işlemi yaparak size hem zaman hem de efor kazandırır. Ev ya da ofiste kullanıma uygun ürünle silinebilir olan tüm yüzeyleri kısa sürede temizleyebilirsiniz. Kullandıktan sonra pis suyu boşaltmak için üstten tahliye yapabilirsiniz. Haznelerdeki suyun konforlu tahliyesi için altta bulunan tıpaları açmanız yeterlidir. Kullanım kolaylığı sunan bu ürünün müşteri yorumlarını siz de inceleyebilirsiniz.

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA Fiyatı

VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA Fiyatı

VIP Ahmet VP-500 setini satın aldığınız zaman 1 adet premium kova, 1 adet mikrofiber bez, 1 adet paslanmaz çelik mop sapı ve 1 adet de 180° dönebilen palet de pakete dahildir. Premium kovanın temiz su haznesi 7 lt, kirli su haznesi 3,5 lt, sıkma haznesi 3,5 lt olarak 14 litre kapasiteye sahiptir. Ürünün eni 37 cm, boyu 41 cm ve derinliği de 23 cm ölçülerindedir. VIP Ahmet Vip Set - Mop VP500-IDEA fiyatı da bütçe dostudur. Birinci sınıf materyallerle üretilen seti kullanarak farklı tecrübelere sahip olan kişilerin deneyimlerini öğrenebilir ve satın alma kararınızı daha kolay verebilirsiniz. Ürün kalitesi ve fonksiyonel özellikleri ile uzun yıllar kullanılabilir niteliklere sahiptir. Temizliği keyifli bir sürece dönüştüren bu ürünü Trendyol’a özel kampanyalarla satın alabilirsiniz.