Vip Ahmet Üçgen Mantı Kalıbı Xl 40cm Pratik Mantı Kalıbı Mantımatik Hamur Kesme Aparatı

124,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Üçgen Mantı Kalıbı Xl 40cm Pratik Mantı Kalıbı Mantımatik Hamur Kesme Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARGOLANDI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930313829
    Bu ürün KARGOLANDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün KOVAN MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Mantı canınız çektiğin yapılması uzun sürüyor diye damak tadınızdan vazgeçmemeniz için pratik mantı kalıbı. Açtığınız veya hazır aldığınız hamuru tek tek kesmeye gerek bırakmadan anında ve topluca çözüm üretir. Kullanımı : Açılan hamur mantı kalıbının üzerine serilir. Hamursa oluşan bölgelere istenilen ölçüde hamur harcı konulur açılan ikinci hamur kalıbın üzerine serilir ve merdane ile üzerinden kuvvetlice geçilir. Tek seferde 200 adet mantı kalıbı çıkarılarak mantılarınızı pişirmeye hazır hale getirilir. Kaliteli ve gıda tüzüğüne uygun plastikten üretilmiştir. Yıllarca kullanılabilir. Ev ve lokantalar için idealdir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Pratik Üçgen Mantı Kalıbı 40 cm

Vip Ahmet pratik üçgen mantı kalıbı 40 cm müşterilere aynı anda 200 adetten fazla mantı hazırlama imkanı sağlar. Kalıp, mantıları üçgen şeklinde çıkarır. 40 cm ölçüsüne sahiptir ve müşterilere hızlıca mantıyı hazırlama ve şeklini çıkarma şansı verir. Ürün, 216 adet deliğe sahiptir ve hamur açıldıktan sonra tüm mantıyı hazırlayabilirsiniz. Açılan hamur kalıbın üzerine serilir. Hamur bölümü çok fazlaysa ürünle oluşan bölgelere istenilen ölçüde hamur harcı konulur. Açılan ikinci hamur kalıbın üzerine serilerek merdane ile üzerinden kuvvetli bir şekilde geçilir. Tek seferde 216 adet mantı pişmeye hazır hale gelir. Ürün, kaliteli malzemeden üretilir. Aynı zamanda gıda tüzüğüne uygun plastikten üretilir. Model uzun süreli kullanıma uygundur. Mutfaklarınızda hızlı yemek hazırlamak için ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Hızlı ve pratik
  • Uzun süreli kullanıma uygun
  • Üçgen kalıp

Vip Ahmet Üçgen Mantı Kalıbı Özellikleri

Vip Ahmet Üçgen Mantı Kalıbı Özellikleri

Vip Ahmet üçgen mantı kalıbı 40 cm boyutunda olup oldukça pratik bir üründür. Kaliteli plastikten üretilen ve gıdaya temasa uygun olan ürün müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Genel olarak evlerde ve restoran mutfaklarında kullanılan ürün, mantı hazırlama işini seri hale getirir. Farklı mutfaklarda ideal sayılarda mantı çıkarır ve aynı anda 216 adet üçgen mantı hazırlamaya yardımcı olur. Yemeği ürün yardımıyla hazırlamak için iki ayrı hamur açılır. Uygun bölgelere iç harç konularak kalıbın üzerine ikinci hamur açılıp yerleştirilir. Sonrasında merdaneyle üzerinden kuvvetlice geçilerek hamurun kalıbın şeklini alması sağlanır. Pratik üçgen mantı kalıbı müşterilere aynı anda kilolarca yemek hazırlama imkanı verir. Diğer ismi mantımatik olan ürün aynı bir makine pratikliği ve hızıyla malzemeyi hazır hale getirir. Kısa zamanda çok sayıda ürün hazırlamak için bu kalıbı kullanabilirsiniz.

Vip Ahmet Pratik Üçgen Mantı Kalıbı 40 cm Yorumları

Vip Ahmet Pratik Üçgen Mantı Kalıbı 40 Cm Yorumları

Üçgen mantı kalıbı ile yemek hazırlamak hem pratik hem de kolay bir hal alır. Ürün dayanıklı plastikten üretilir. Kesme aparatı aynı anda 216 adet mantıyı müşteri için hazır hale getirir. Müşteriler açısından uzun uzun ve tek tek kapatılarak zahmetli bir şekilde yemek hazırlamaya son verir ve sadece hamurların üzerinden geçerek kısa sürede yemeği hazırlamak müşteriler açısından pratik bir hale gelir. Vip Ahmet pratik üçgen mantı kalıbı 40 cm kullananlar ürünün kaliteli ve uzun yıllar kullanılan pratik bir eşya olduğunu vurgular. Malzemeler pişmeye hazır halde çıkar. Kalıp sayesinde mantı kaynatıldıktan ve hazırlandıktan sonra yemeye hazır hale gelir. Vip Ahmet pratik üçgen mantı kalıbı 40 cm yorumları ürünün aynı anda seri üretim şeklinde yemeği hazırlanmasının avantajlarından bahseder. Pratik ve kullanışlı ürüne mutfaklarınızda yer verebilirsiniz.

Vip Ahmet Pratik Üçgen Mantı Kalıbı 40 cm Fiyatları

Vip Ahmet Pratik Üçgen Mantı Kalıbı 40 Cm Fiyatları

Kaliteli ve uzun yıllar kullanıma uygun olarak üretilen model müşteriler açısından sıklıkla tercih edilir. Ürün, diğer adıyla mantımatik olarak da söylenir. Ürün, aynı bir makine gibi seri üretim yapar. Üçgen şekil çıkarır ve müşterilere tek seferde 216 adet mantıyı hazır hale getirir. Ürün, 40 cm boyutunda olup yuvarlak bir çember biçimindedir. Hammaddesi plastik olan ürün, gıdaya temas ettiği için gıda tüzüğüne uygun olarak üretilir. Sağlık açısından zararlı değildir. Hızlı yemek hazırlama imkanı sağlar. Vip Ahmet pratik üçgen mantı kalıbı 40 cm fiyatları farklı müşteri gruplarına hitap eder. Fiyat ve performans ürünü olan model müşterilere hızlı, pratik aynı zamanda uzun yıllar kullanım imkanı verir. Hızlı, seri, pratik ve sağlığa uygun olarak hazırlanan bu ürünü Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.