Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbı Tek Seferde 200 Adet Mantı Kesme Aparatı

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,88 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbı Tek Seferde 200 Adet Mantı Kesme Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARGOLANDI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930313829
    Bu ürün KARGOLANDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VİP AHMET MANTI KALIBI 40 CM.
  • Mantı canınız çektiğin yapılması uzun sürüyor diye damak tadınızdan vazgeçmemeniz için pratik mantı kalıbı.
  • Açtığınız veya hazır aldığınız hamuru tek tek kesmeye gerek bırakmadan anında ve topluca çözüm üretir.
  • Kullanımı
  • Açılan hamur mantı kalıbının üzerine serilir.
  • Hamursa oluşan bölgelere istenilen ölçüde hamur harcı konulur.
  • Açılan ikinci hamur kalıbın üzerine serilir ve merdane ile üzerinden kuvvetlice geçilir.
  • Tek seferde 200 adet mantı kalıbı çıkarılarak mantılarınızı pişirmeye hazır hale getirilir.
  • Kaliteli ve gıda Tüzüğüne Uygun Plastikten Üretilmiştir.
  • Yıllarca Kullanılabilir.
  • Ev ve Lokantalar için İdealdir. Ölçüleri : Çap : 40 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Pratik Mantı Kesme Aparatı Çeşitleri Trendyol'da!

Lezzetiyle Türk yemek kültüründe önemli bir yere sahip olan mantı, doyuruculuğu ile her daim tercih edilen bir besindir. Evde mantı yapımı ise zevkli olduğu kadar zaman alıcıdır.

Tek başına hazırlanması uzun süren bu tarifi daha pratik ve kolay bir şekilde yapmak için özel aparatlar tasarlanır. Bu aparatlardan biri olan Vip Ahmet pratik mantı kalıbı, kısa sürede daha seri sonuçlar almayı sağlar. Bu kalıp mantı yapmanızı kolaylaştırır. Kesim işlemini daha kolay yapmaya imkân vererek pratik bir kullanım sergiler. Özellikle kalabalık gruplar için mantı pişirenlerin işini kolaylaştırır.

  • 199 adet mantı yapılmasını sağlar.
  • 40 cm büyüklüğündedir.
  • Pratik mantı yapımını sağlar.

Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbı Kaliteli midir?

Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbı Kaliteli midir?

Vip Ahmet pratik mantı kesme aparatı, kaliteli ve hafif plastik malzemeden üretilir. Dayanıklı üretim malzemesi sayesinde uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Mantı yapımı için özel olarak tasarlanan kalıp kullanım sırasında kişileri yormaz. Mantı kalıbı, üretildiği malzeme açısından gıda ile temasa uygundur. Her mantı yapımında rahatlıkla kullanılabilir. Mantı yapımı sırasında kalıba hafif güç uygulanması gerekir. Kalıp bu güç uygulamasında kolay kolay etkilenmez. Kullanım sırasında kırılma ya da esneme gibi olumsuz durumlar görülmez. Oklavadan yardım alarak hızlı sonuçlar almayı sağlar. Mantı yapma sıklığına uygun olarak tercih edilen kalıp kişilere avantaj sağlar. Büyüklüğü sayesinde tek seferde çoklu porsiyonlar hazırlamayı mümkün kılar. Vip Ahmet mantı kalıbı, kalabalık aileler için mantı yapımını kolaylaştırır.

Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbı Pratik midir?

Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbı Pratik midir?

Mantı yapımında en önemli sorun, parçaların eşit büyüklüğe sahip olmamasıdır. Açılan hamurun eşit şekilde kesilmesi için herkes farklı bir yöntem uygular. Eşit kesilmeyen hamur, pişme sırasında çiğ kalabilir. Bu durum ise tarifin lezzetini büyük ölçüde etkiler. Vip Ahmet pratik mantı kesme kalıbı, aynı anda maksimum 199 adet parça kesilmesini sağlar. Kalıpla yapılan mantıların büyüklüğü eşittir. Boyutları aynı olan mantıların lezzeti artar. Bu tarifin yapım süresi, kalıp kullanımıyla oldukça kısalır. Tek kişinin mantı yapımı genellikle uzun zaman alır. Yalnız başına mantı yapımını büyük ölçüde kolaylaştıran ürünle herkes kısa süre içerisinde lezzetli tarifler hazırlayabilir. Doğru tarifle ve bu kalıpla hazırlanan mantı, daha lezzetli sonuçlar almanızı sağlar. Aynı zamanda iş yükünü azaltarak süreci kolaylaştırır.

Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbının Özellikleri Nelerdir?

Vip Ahmet Pratik Mantı Kalıbının Özellikleri Nelerdir?

Vip Ahmet mantı kalıbını kullanarak kısa zaman içerisinde çok sayıda kesim yapmak mümkündür. Kalıbın kullanımı için öncelikle mantı hamurunun açılması gerekir. Kalıba uygun büyüklükte açılan hamur, tek seferde bu ürünle kesilerek çok sayıda dilim elde edilir. Daha az kişiye yapılan mantılarda ise kalıptan küçük hamur açılması gerekir. Mantı kalıbının tek tarafı çıkıntılı yapıya sahiptir. Bu çıkıntılar, hamurun kolay bir şekilde kesilmesini sağlar. Kalıbın kesme özelliği, hamurun ezilmesini önler ve düzgün şekiller çıkarmayı sağlar. Kalıp üzerinde bulunan boşluklara denk gelecek şekilde harç, açılan parçaların üzerine konulur. Ardından tekrar aynı büyüklükte bir hamur açılarak diğer parçanın üzerine yerleştirilir. Hamurların eşit büyüklükte olması ve olabildiğince örtüşmesi önerilir. Son olarak oklava ile kalıp üzerinde ileri ve geri hareketi yapılır. Bu hareket sırasında hafif güç uygulanması mantının kalıptan ayrılmasını kolaylaştırır. Tamamlanan işlemle hamur, kalıp üzerinde bulunan deliklerden zemine düşer. Siz de bu kullanışlı Vip Ahmet pratik mantı kalıbı yorumlarını inceleyebilir ardından ürünü Trenyol'dan sipariş verebilirsiniz.