Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge (XİAOMİ TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ)

13.247,86 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.498 TL

Ürün Bilgileri

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge (XİAOMİ TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İDEAL Satıcı Ünvanı: VEDAT ÜLKÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9060577126
    Bu ürün İDEAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge (Xiaomi Türkiye Resmi Distribütör Garantili)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Lazer (LIDAR + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 500-1000 L
Geri Bildirim Ver

Viomi V3 Robot Süpürge Vacuum Cleaner Lazer Sensör Paspas (Distribütör Garantili) Fiyatı

Robot süpürgeler, temizlik işlerini çok daha kolay bir hâle getirdikleri için son dönemde bir hayli popülerleşmiştir. Viomi V3 Vacuum Cleaner Wi-Fi akıllı siyah robot süpürge hem evinizin hem de iş yerinizin hijyenik bir hâle gelmesi için tercih edebileceğiniz bir üründür. Farklı zemin türlerini oldukça etkili bir biçimde temizleyen bu robot süpürge hem zamandan tasarruf etmenizi sağlar hem de yorulmanızı engeller. Sadece 40 W elektrik tüketen bu cihaz, tamamen şarj edildikten sonra uzun bir süre boyunca çalışmayı sürdürür. Siz de bu tür bir ürün satın almayı düşünüyorsanız Viomi V3 Vacuum Cleaner Wi-Fi akıllı robot süpürge siyah ürününü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Ağırlık: 4.3 kg Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge
  • Pil Kapasitesi: 4900 mAh Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge
  • Emiş Gücü: 2600 Pa Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürgenin Özellikleri

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürgenin Özellikleri

Viomi V3 Vacuum Cleaner lazer sensör robot süpürge hem paspaslama hem de süpürme özelliğine sahiptir. Bu sayede hem halıları hem de fayans, parke ve mermer gibi sert zeminleri başarıyla temizler. Yüzey sensörüne sahip olan cihaz, üzerinde bulunduğu alanın özelliklerini tanır ve temizleme fonksiyonunu bu doğrultuda ayarlar. Viomi V3 Vacuum Cleaner Wi-Fi akıllı siyah robot süpürge, iOS ve Android işletim sistemini barındıran akıllı telefonlara yüklenebilen Mi Home uygulaması aracılığıyla her yerden kolayca kontrol edilebilir. Ürün, düzenli bir biçimde temizlik yapması için programlanabilir. Buna ek olarak, 2600 Pa emiş gücü sayesinde en zorlu zeminleri dahi derinlemesine temizler. Bu ürünün filtresinin kolay bir biçimde yıkayabilirsiniz. Cihazın 190 ml kapasiteli su haznesi konforlu bir kullanım imkânı sunar.

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürgenin Şarjı Ne Kadar Sürer?

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürgenin Şarjı Ne Kadar Sürer?

Xiaomi Viomi V3 Vacuum Cleaner lazer sensör robot süpürge, 4900 mAh’lik lityum bataryaya sahiptir. Bu pil, ortalama 300 – 360 dakikada şarj olur. Bu cihaz, tamamen şarj edildikten sonra çalışma moduna bağlı olarak 85 ila 200 dakika arasında temizlik yapabilir. Ürünün 60 saniyede yaklaşık 1 m² büyüklüğündeki bir alanı temizleyebildiği düşünüldüğünde bu pil kapasitesinin son derece yeterli olduğu rahatlıkla söylenebilir. Cihaz, otomatik yeniden şarj olma özelliği sayesinde pili azaldığında kendiliğinden ünitesine döner ve bataryasını doldurur. Viomi V3 Vacuum Cleaner Wi-Fi akıllı siyah robot süpürge, standart modda çalışırken 78 desibel ses üretir. Bu sayede yaşam alanlarınızı temizlerken sizi rahatsız etmez. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilen Viomi V3 Vacuum Cleaner Wi-Fi akıllı siyah robot süpürge, uzun ömürlü bir kullanım vadeder.

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Her Köşeye Ulaşabilir mi?

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Her Köşeye Ulaşabilir mi?

Viomi V3 Vacuum Cleaner Wi-Fi akıllı siyah robot süpürge, 94.5 mm yüksekliğe sahiptir. Bu sayede kanepe, koltuk ve dolap gibi eşyaların altına girerek kolayca kirlenebilen alanları temizleyebilir. Robot, 2 santime kadar olan engellerin üzerine tırmanabilme özelliğine sahiptir. Akıllı haritalama fonksiyonu sayesinde ise temizlediği alanları kaydeder ve bu bölgelerin her bir noktasını süpürür. Cihaz, kızılötesi sensörlerinin yardımıyla çevresini kolayca algılar ve başta duvarlar olmak üzere sert yüzeylere çarpmaz. Uygulama üzerinden sanal bariyerler oluşturarak ürünün temizlemesini istemediğiniz alanları belirleyebilirsiniz. Cihaz, bakır ve gümüş iyonları sayesinde bakterilerin %99’unu ortadan kaldırır. Dilerseniz siz de Viomi V3 siyah Vacuum Cleaner lazer sensör robot süpürge yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınızı çok daha hijyenik bir hâle getirecek olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.