Village 11 Factory C Skin Formula Toner

359,90 TL

Ürün Bilgileri

Village 11 Factory C Skin Formula Toner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Justin Beauty Satıcı Ünvanı: JUSTIN BEAUTY KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484104171200013 Vergi Kimlik Numarası: 4841041712
    Bu ürün Justin Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • C Skin Formula Toner İşte Village 11 Factory! Kore kozmetiğinde vazgeçilmez markalardan biri olan Village 11 Factory ürünleri, deneyenlerin harika sonuçlar elde ettiği harika bir çözüm noktası oldu. Kore kozmetiği, Village 11 Factory ile çok farklı bir tecrübe kazandıracak! Cilt tiplerinize bağlı olarak cilt endişelerini gidermek için formüle edilmiş bir dizi özelleştirilmiş bu Tonik'i keşfetmeye hazır mısınız? Daha net bir cilt ortaya çıkarmak için çok çeşitli bitki bazlı özler içerir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Cildiniz için en uygun ve mükemmel tonik'i bulun! C Cilt Özelleştirilmiş Formül: 4 çekirdekli Cica bileşenleri (Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid) + Panthenol hassasiyeti sakinleştirici ve hasar geri kazanımı Yeşil çay ve aloe Nemlendirici kaynağı ve yatıştırıcı ile daha fazla nemlendirici içerir. Hassas ciltler için yatıştırıcı bitki patent bileşeni BASAM Parfüm içermez. 5 Cilt Formülü Serisi: B - Güzellik: Yumuşak Soyma + Nemlendirici + Canlılığı Artırma C - Cica: Yatıştırıcı + Güçlendirici Bariyer + Nemlendirici P - Arındırıcı: Gözenek, Sebum Dengesi + Yatıştırıcı N - Besleyici: Kırışıklık İyileştirme + Beslenme + Esneklik T - Ton Yukarı: Beyazlatma + Nemlendirici + Parlatıcı Kullanımı: Pamuklu bir ped ile orta miktarda toner uygulayın ve cilt boyunca nazikçe siliniz. İçindekiler: Purified water, glycereth-26, dipropylene glycol, glycerin, niacinamide, 1,2-hexanediol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, butylene glycol, panthenol, ethyl hexyl glycerin, disodium EDTA, acrylate/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tromethamine, coptis chinensis root extract, melia azadirachta leaf extract, green tea extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, agrimonia eupatoria leaf extract, melia azadirachta flower extract, coccinia indica fruit extract, perilla frutescens leaf extract, sodium hyaluronate, solanum melongena fruit extract, aloe vera flower extract, silybum marianum seed extract, ocimum sanctum leaf extract, centella asiatica extract, tumeric root extract, corallina officinalis extract, broussonetia kazinoki root extract, propolis extract, pentylene glycol, cimicifuga dahurica root extract, polygonum cuspidatum root extract, salix alba (willow) bark extract, scutellaria baicalensis root extract, madecassoside, rosemary leaf extract, matricaria flower extract, oenothera biennis flower extract, asiaticoside, asiatic acid, madecassic acid, phenoxyethanol Ürün %100 orjinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver