Vileda Ultramax Mikrofiber Yedek Mop X 2 Adet

314,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,90 TL
340 TL'ye 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
668,14 TL641,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda Ultramax Mikrofiber Yedek Mop X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vileda Ultramax Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet %100 Mikrofiber 60 Derece makinede yıkanabilir. Ahşap, Seramik gibi yüzeylerde etkiki ve güvenli çözüm Kırmızı sert mikrofiber elyafları ile zorlu kirleri kolayca söker Uyumlu olduğu ürünler
  • -Vileda ultramat -Vileda Ultraaktif Sistem -Vileda Ultraaktif Set

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver

Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop 2 Adet

Temizlik insan ve çevre sağlığı açısından gereken hijyeni korumak için oldukça önemlidir. İlk kullanılan temizlik ekipmanlarında toz ve kir için çözüm bulmak zor iken, günümüzde pek çok ekipman temizlikte etkili ve pratik çözümler sunar. İlk başlarda elde bez ile yapılan yer temizliğinin yerini şimdilerde daha pratik bir ekipman olan vileda alır. Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop, temizlikte altın çağı yaşamak isteyen müşteriler için ideal ve çok kullanışlı bir üründür. Modelin sahip olduğu mikrofiber elyafların sert dokusu, en zorlu kirleri bile yüzeylerden uzaklaştırır. Yüksek emiş özelliğine sahip doku, ahşap zeminlere dökülen sıvılara anında müdahale eder ve zeminin deforme olmasını engeller. Kullanım sonucu kirlenen mopu makinede yıkayarak ilk günkü haliyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

  • Mikrofiber özellik
  • Deterjansız kullanım seçeneği
  • Çizilebilir yüzeylerde güvenli kullanım

Pratik Temizlikte Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop

Pratik Temizlikte Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop

Temizlik söz konusu olduğunda zaman kaybı yaratmayan ve yüksek hijyen sağlayan ürün, öncelikli tercih sebebidir. Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet, eşsiz gözenek yapısıyla müşterilere deterjansız temizlik seçeneği sunar. Evlerinin zemininde ahşap yüzeyleri tercih edenler için, çizilme korkusu olmadan temizlik hissi yaşatır. Mikrofiber yedek mop, kaliteli elyaf yapısı sayesinde sadece suyla bile kurumuş ve yağlı kirlerden kurtulmak için yeterlidir. Ürününüz kirlendiğinde, 60 dereceye kadar makinede yıkayarak kullanım ömrünü arttırabilirsiniz. Pratik takıp çıkarma özelliği, kolay deforme olmasını ve zaman kaybını en aza indirir. Kullanışlı şekli ile en uç köşelerde bile yüksek performanslı temizlik sağlar. Yedekli çalışmayı seven müşteriler için 2’li şekilde satılması cezbedici bir özelliktir. Mikrofiber yapının sağladığı kuru kullanım seçeneği, suya erişim olmadığında da kurtarıcı çözümler sunar.

Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet Avantajları

Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet Avantajları

Birikmiş pek çok işin arasında temizliğe ayıracak vaktiniz olmadığında, uzun süreler harcamadan hijyenik ve ferah bir eve sahip olmak isteyebilirsiniz. Pratik ve etkili çalışma prensibi olan bu ürün, kısa sürede evinizde kusursuz zemin temizliği avantajını size sunar. Deterjan gerektirmeyen kullanım seçeneği, alerjik bünyelere korkusuz bir temizlik deneyimi yaşatır. Küçük çocuğu olan müşteriler için de, zeminde kalan deterjan tehlikesi ortadan kalkar. Etkili mikrofiber yapısı sayesinde, içerisinde kedi ve köpek yaşayan evlerde tüyler yumaklaşmadan gözden kaybolur. Kolay çizilir yüzeye uyumlu yapısı, kuru kullanımda bile zeminlerde pürüzsüz görüntülü temizlik imkanı sunar. Daha önce satın alanların paylaştığı Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet yorumları, özenli ve dikkatli kullanımda uzun süreli kullanım avantajı sağladığı konusunda bilgilendirici özelliktedir.

Cazip Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet Fiyatları

Cazip Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet Fiyatları

Vileda Ultramat Mikrofiber Yedek Mop x 2 Adet fiyatı, ürünün özellikleri ve müşteriler tarafından tercih edilme oranı göz önüne alınarak belirlenir. Sadece su ile kullanım seçeneğini sunması sayesinde alıcısına uygun fiyatlı temizlik imkanı verir. Mikrofiber elyaf yapısı ile kolay çizilir zemine uyum sağlayan ürün, tahrip olan zemin masraflarını azaltır. Silinebilir boya bulunan duvarlarınızda kullanıldığında, ilk günkü kadar canlı ve lekesiz duvarlara sahip olabilirsiniz. Vileda Ultramat, Ultra Aktif Sistem ve Ultra Aktif Set ile uyumlu olan model evinizdeki imkanlara göre temizliğinizi şekillendirme fırsatı sunar. Kullanımına ara verildiği dönemlerde, talimatlara dikkat edilmek şartıyla etkili dokusu bozulmadan rahatlıkla saklanır. Temizlik dostu bu pratik ürüne, özelliklerinin size hitap ettiğini düşünüyorsanız Trendyol üzerinden bütçenize uygun fiyatlarla kolaylıkla sahip olabilirsiniz.