10
Paspas ve Mop kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti, Mikrofiber Paspas

674,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
674,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
669,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti, Mikrofiber Paspas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti

Otomatik vileda seti temizlikte size yardımcı olur. Temel ihtiyaçların yanı sıra temizlik günlük yaşamın bir parçasıdır. Bu görevi çabuk bitirmek bu set ile çok kolaydır. Hem hızlı hem de derinlemesine hijyen vadeder. Set üç parça halinde size ulaşır. Set içinde kova, paspas ve sap bulunur. Geniş su alma kapasitesine sahip olan kova maksimim göstergesine kadar su ile dolar. Maksimum göstergeye kadar 7 lt su alma kapasitesi vardır. Kovada paspas yıkama ve sıkma bölümleri bulunur. 120 cm sap uzunluğuna sahiptir. Dönen başlıklı mikrofiber paspası vardır. Bu set evde, iş yerinde derinlemesine hijyenin rahatlığını yaşatır. Fayans, ahşap, parke gibi tüm yüzeylerde kullanılır. Zorlu kirleri bile tek hamlede çıkarır.

  • Gelişmiş özellikli kova
  • Mikrofiber paspas
  • 180 derece dönen başlık

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti Özellikleri

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti Özellikleri

Vileda spino otomatik temizlik seti, evinizde hijyen sağlama konusunda ergonomik tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle yanınızda olur. Minimum eforla maksimum işi hedefler. Sert plastikten üretilen geniş hacimli kovanın özellikleri göz doldurur. Ultra yıkama ve ultra sıkma sistemi sayesinde paspas temizliğe hazırlanır. Kovanın içindeki yıkama ve sıkma bölümünü kullanmak için sap kısmında bulunan emniyet kilidini açmak gerekir. Yıkama ve sıkma işlemi bittikten sonra kilit kapatılır, paspas kullanıma hazır hale gelir. %100 mikrofiber mop tüm yüzeylerde çizmeden kullanılır. Mopta bulanan saçaklar kiri, tozu içine hapseder. Sadece su kullanmak mümkündür. 180 derece dönen başlığı ile en zor köşeler dahi temizlenir. Vileda spino ultra otomatik temizlik seti paspası ultra emiş gücüne sahiptir. Tekrar kullanım imkanı sunulan mopu 60°C sıcaklığa kadar elde ya da makinede yıkayabilirsiniz.

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti Avantajları

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti Avantajları

Ev işlerinde yardımcı olan bu set, uzun zaman harcamadan temizliği bitirmeyi hedefler. Kısa sürede tamamlanan bu işlerden yüksek performans alınır. Tüm müşterilerin hayal ettiği hijyeni teknolojisi sayesinde sunar. Koltuk altı, dolap kenarları ve dar köşelere dahi ulaşır. Vileda spino ultra otomatik temizlik seti kullananlar zahmetsiz ev işlerinin keyfini sürer. Parıl parıl parlayan yüzeylere kavuşulur. Temizlikte gösterdiği performansın yanı sıra kurulumu da oldukça kolaydır. Paspas ve sap dönerek takılır. Sap mopun üzerine bastırarak kilitlenir. Fazla yer kaplamadan dolapta yerini alır. Yıkama ve sıkma esnasında sapın üzerindeki kilit açılır ve 90 derece dik tutulur. Temizliğe başlamak için kilidi sap kısmından kapatmak gerekir. Vileda spino ultra otomatik temizlik seti yorumlarında eşsiz tasarımı ile ön plana çıkmayı başarır. Bu set sayesinde evinizde bahar havasını hissedebilirsiniz.

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti Fiyatı

Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti Fiyatı

Vileda’nın bu seti, sahip olduğu tasarımı sayesinde evinizde istediğiniz hijyene kavuşmanızı sağlar. En zorlu kirleri ve en zor noktaları dahi güç harcamadan kısa sürede temizleyebilirsiniz. Yüksek emiş gücüne ve yıkanabilir özelliğe sahip olan mop sayesinde tasarruf etmiş olursunuz. Tasarruf etmenin yanı sıra çevreyi de korursunuz. Vileda spino ultra otomatik temizlik seti fiyatı ultra hijyen ve sunduğu yenilikçi özellikleriyle öne çıkar. Yüksek emiş gücü, dönen başlığı, mikrofiber mop ve tüm özellikleriyle kendine hayran bırakır. Tam bir fiyat performans ürünüdür. Evinize her girdiğinizde hijyenin keyfini doyasıya yaşarsınız. Siyah ve kırmızı renkleriyle temizlikte yanı başınızda olur. Temizlik seti evinizde ilk günkü temizliği hissettirir. Vileda spino ultra otomatik temizlik seti satın almak ve temizliğin deneyimini yaşamak için Trendyol’dan hemen sipariş verip bu kullanışlı setin keyfini çıkarabilirsiniz.