Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas

164,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEPAGROSS Satıcı Ünvanı: MEPA SAĞLIK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0615076665900001 Vergi Kimlik Numarası: 6150766659
    Bu ürün MEPAGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas Süper hijyenik temizlik! Mikrofiber yapısı sayesinde tüm yüzeylerde etkili temizlik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver

Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas ile Temiz Yüzeyler

Tüm özel alanların düzenli ve temiz olması son derece önemlidir. Ev herkes için en özel alanlardan birisidir. Anıların çoğunluğu evlerde yaşanır, çoğu duyguyu sevdiklerinizle tek çatı altında yaşarsınız. Bu zamanların heyecanının farkında olmayabilirsiniz ama eviniz hala toz ve mikroplar ile dolu olabilir. Bu nedenle evinizi düzenli olarak temizliyor ve sevdiğiniz kişilerin güvenli bir alanda keyifle vakit geçirmesini sağlamak istersiniz. Sadece eviniz değil, yaşadığınız ortamda her an görünmez bir kir tabakasıyla kaplanabilmektedir. Hastaneye, okula, iş ortamına, markete alışveriş için girdiğiniz her an sis ve bakteri ile karşılaşabilmek mümkündür. Bu alanlar günün belirli saatini yaşadığınız ortamların arasındadır. Hijyeni sağlamak için iyice temizleyebilir ve bundan dolayı farklı araçlardan yardım alınır. Vileda havlu paspas ürününü tercih ederek evinizi köşeden köşeye temizleme imkanına sahip olabilirsiniz. Vileda mikrofiber paspas ile sürekli alerjiye neden olan inatçı tüy ve tozları giderebilir, güvenli bir alana sahip olabilirsiniz.

  • Makinede Yıkamaya Uygun
  • 360 Derece Döndürme Sistemi
  • Yüzeyleri Çizmeyen Özellik

Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas ile Üst Düzey Temizlik

Dilerseniz geniş alanları paspas ile deterjan kokusu olmadan silebilirsiniz. Son teknoloji ürün ile çevresel yüzeylerdeki bakterileri temizleyebilir, aynı ürün ile hem temizleme hem de kurutma fonksiyonlarını gerçekleştirebilirsiniz. Vileda mikrofiber havlu paspas ürünü ile temizlik artık çok kolay ve rahat. Dilerseniz ürünü değiştirmeye gerek kalmadan makinede yıkayarak da tasarruf sağlayabilirsiniz. Hijyenik bir ortam yaratmak amacıyla Vileda microfiber süper havlu paspas tercih edebilirsiniz. Bu ürün kire yüksek derecede dayanıklıdır. Zeminin yapısı ne olursa olsun her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Havlu paspası sıkma ve döndürme kuvveti ne kadar yüksek ve sık olursa, yıkamanızın kalitesi o denli iyi olur. Vileda ürünü, tam dönüş kapasitesi sunar. Bu özellik sayesinde, sıkmak için fazladan enerji harcamanıza gerek yoktur. Laminant parkelerinizi ve yüzeylerinizi çizmez. 360 derece döndürme sistemi ile donatılmıştır. Bu sayede paspası yıkamak için suya sokmak zorunda kalmazsınız.

Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas Kullanımı

Etkili temizliği sunan Vileda ürünleri önemini korumaktadır. Kalitesini geliştirmeye devam eden Vileda, klasik çizgilerine ek olarak yeni özelliklere yer vererek yeni hatlar üretmeye devam ediyor. Ancak yine de pek çok aile ve işyerinde kullanıma uygundur. Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas 4023103226630 ile evinizdeki fayans ve farklı zeminleri kolayca temizleyebilirsiniz. Laminant ve ahşap çok fazla sudan zarar görebilen zemin çeşitleridir. Bundan dolayı bu ürünü kullanırken suyunun sıkıldığından emin olunması gerekir. Paspas başlığı çamaşır makinesinde değiştirmeden yıkayabilirsiniz. Sadece geniş alanlarda değil alt köşelerin de temizlenmesi son derece önemlidir. Bu açıdan Vileda markasının sunmuş olduğu bu ürün ile zahmetsiz bir şekilde arzu ettiğiniz alanları temizleyebilirsiniz. Bu nedenle Vileda havlu paspas temizlik ürünü özel olarak tasarlanmıştır. Alt ve köşelere zahmetsizce girip tozu anında çıkarabilirsiniz. Vileda microfiber süper havlu paspas yorumları içerisinden ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Vileda Microfiber Süper Havlu Paspas Fiyatı

Vileda microfiber süper havlu paspas özellikleri arasında süper dayanıklı malzemeler yer almaktadır. Özel olarak tasarlanmış paspas ile istenilen alanı temizleyebilirsiniz. Az miktarda su sayesinde zeminin çabuk kurumasına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca küçük çocuğu veya bebeği olan anne ve babalar ev temizliğine özellikle zemin temizliğine özellikle dikkat etmektedirler. Bunun nedeni, çocuğunun her alana dokunmak, yerde oyun oynamak ya da çocuğunun bir yerde sürünmesine izin vermek istemesidir. Bu nedenle ebeveynler zemin temizliği konusunda çok daha hassastır. Vileda paspas ile bu hassasiyet sağlıklı bir şekilde giderilebilirsiniz. Vileda microfiber süper havlu paspas fiyatları her bütçeye uygundur. Trendyol'da yer alan bu ürüne Vileda microfiber süper havlu paspas satın al şeklinde aratma yaparak ürüne kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz.