Vileda 2'li Mikrofiberli Cam Bezi

114,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
122,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda 2'li Mikrofiberli Cam Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Damecoom Satıcı Ünvanı: DAME ELEKTRONİK TİCARET VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0269088383400001 Vergi Kimlik Numarası: 2690883834
    Bu ürün Damecoom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vileda Cam Bezi 2 li

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

Vileda Mikrofiberli 2'li Cam Bezi Ürünleri Trendyol’da!

Vileda 2'li mikrofiber cam beziyle çeşitli yüzeylerde arkanızda iz bırakmadan pırıl pırıl temizlik sağlayabilirsiniz. Özel geliştirilmiş bez yapısı, leke ve su izlerinden kurtulmanıza yardımcı olur. Temizlik işlerinizi hızlı ve etkili şekilde tamamladıktan sonra ürünü kolayca elde veya çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Krem ve kahverengi arasında bir tona sahip olan Vileda cam bezi, diğer temizlik araçlarınız arasında kolayca fark edilir. Pürüzsüz yüzeylerdeki yağ lekelerini ve kirleri çıkarmak zaman zaman yorucu olabilir. Vileda cam beziyle bu durum sizin için bir problem olmaktan çıkar. Vileda cam bezi, kalitesiyle uzun ömürlü ve rahat kullanım olanağı sağlar. Ürün; cam ve aynaların yanında TV ekranı, kamera lensi ve fayans gibi yüzeylerde de lekesiz parlaklık elde etmenize yardımcı olur.

  • Ekstra parlaklık
  • %33 poliüretan + %67 viskoz
  • Çok amaçlı kullanım

Vileda Mikrofiberli 2'li Cam Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Vileda Mikrofiberli 2'li Cam Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Vileda 2'li mikrofiberli cam bezi, lekesiz temizliğe ekonomik şekilde erişmenizi sağlar. İdeal cam bezini oluşturmak üzere ürünün imalatında %67 viskoz ve %33 poliüretan tercih edilir. Toz ve yağ artıklarını gideren bu özel bileşim, her temizlikten sonra lekeden eser kalmayan pırıl pırıl camlara kavuşmanıza olanak tanır. Ürün, cam ve aynaların yanı sıra ekran gibi hassas yüzeylerin temizliğinde de güvenle kullanılabilir. Vileda 2'li cam bezi kirlendiğinde çamaşır makinesinde veya elde yıkanabilir. Optimum performansı yakalamak üzere temizlik aracının düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir. Bu sayede daha uzun ömürlü bir ışıltıya ulaşmanız mümkün hâle gelir. Ürün, çeşitli yüzey temizleyicilerle veya tek başına ıslak ve kuru olarak kullanılabilir. Vileda cam bezi, oldukça emici yapısı sayesinde suyu ve diğer sıvıları hızla yüzeyden uzaklaştırır.

Vileda Mikrofiberli 2'li Cam Bezi Kaliteli midir?

Vileda Mikrofiberli 2'li Cam Bezi Kaliteli midir?

Vileda, her gün milyonlarca insanın yararlandığı dayanıklı ve yüksek kaliteli temizlik çözümlerini üretir. Vileda 2'li mikrofiberli cam bezi de bu küresel markanın mükemmeliyetçi yaklaşımının bir eseridir. Yeni nesil temizlik aracı, dünya genelinde kabul gören Alman üretim standartlarına göre modern tesislerde imâl edilir. Ürün, %30 oranında mikrofiber özelliğe sahiptir. Bu ideal oran, Vileda cam bezinin hem yüksek performanslı hem de uzun ömürlü olmasına olanak tanır. Kullanıcıların beğenisini kazanan ürün, ilk günkü özellikleriyle tekrar tekrar kullanılabilir. Bez; her defasında lekesiz, izsiz ve havsız yüzeyler elde etmenize imkân tanır. Yıkandıktan sonra çabucak kuruyan Vileda mikrofiberli cam bezi, bir sonraki temizlik için her an elinizin altında durur. Bu kullanışlı temizlik aracıyla evinizi temiz ve hijyenik tutarken işlerinizi daha keyifli bir hâle getirebilirsiniz.

Vileda Mikrofiberli 2'li Cam Bezi Kullanışlı mıdır?

Vileda Mikrofiberli 2'li Cam Bezi Kullanışlı mıdır?

Vileda 2'li mikrofiberli cam bezi, tüm özellikleriyle işlerinizi pratik bir şekilde tamamlamanıza olanak sağlar. Ürün, cam ve ayna gibi lekelenmeye müsait yüzeylerin silinmesini büyük bir zahmet olmaktan çıkarır. Yeni nesil mikrofiber teknolojisi; tüm kir, toz, yağ ve kalıntıları kolayca ortamdan uzaklaştırmanıza yardımcı olur. Bezi sade veya uygun miktarda deterjan eklenmiş suda ıslatarak kullanmak mümkündür. Vileda cam bezi, yalnızca birkaç hareketle suyu ve diğer kimyasal sıvıları hızla emer. Böylece camlarınız hızlı şekilde kurur. Üstelik geride herhangi bir iz veya hav kalmaz. Cam ve ayna gibi parlak yüzeyleri nemli bezle sildikten sonra kurulamaya da gerek kalmaz. Vileda cam bezi, kuru hâlde çeşitli yüzeylerin parlatılmasında da etkilidir. Bu uzun ömürlü temizlik aracının bakımı da oldukça kolaydır. Ürün, elde veya çamaşır makinesinin 40 derecelik programlarında yıkanabilir. Vileda 2'li cam bezi yorumlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz ikili hâlde sunulan bu temizlik aracını Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.