Viktoria Kumaş Boyası 34 Kurşini Koyu (3 ADET)

122 TL

Ürün Bilgileri

Viktoria Kumaş Boyası 34 Kurşini Koyu (3 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tökelek Hırdavat Satıcı Ünvanı: TÖKELEK HIRDAVAT NALBURİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859111632700001 Vergi Kimlik Numarası: 8591116327
    Bu ürün Tökelek Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viktoria Toz Kumaş Boyasını sıcak su dolu bir kapta eritiyoruz, eğer boyayacağımız ürün pamuklu ise kabın icine bir yemek kaşığı yemek tuzu atıyoruz, eğer nylon yada ipek ise sirke koyuyoruz. Büyük bir kabı su doldurup ocakta kaynamaya bırakıyoruz. Eritmiş olduğumuz boyamızı büyük kabın içine döküp karıştırıyoruz. boyamak istediğimiz malzemeyi iyice ıslatıyoruz ve boyamızın dolu olduğu kabın içine bırakıyoruz. boyama işlemimiz süresince aralıklarla boyanın içindeki kumaşımızı karıştırıyoruz,boyama işlemimiz 30-40 dakika sürüyor. Boyama işlemi bittikten sonra ocağı kapatıyoruz ve malzemeyi soğumaya bırakıyoruz. Su soğuduktan sonra kumaşımızı kabın içinden alıp durulamaya geçiyoruz. Durulama işlemine kumaştan temiz duru su akana kadar devam ediyoruz. Kumaşımızdan duru su akmaya başladığında durulama işlemimizde bitmiş oluyor Durulamdan sonra ise temiz bir kabın içine 70-80 derece sıcak su dolduruyoruz ve bu suyun içinede fiske adındaki boya sabitleme ilacımızı döküyoruz ve boyamış olduğumuz kumaşımızı fiskeli suyun içine bırakıp fiskeli suyu kumaşımızın her yerine yediriyoruz. Daha sonra kumaşımızı sıkmadan kurumaya bırakıyoruz. Kuruma bittikten sonra artık kumaşınız yeni rengi ile kullanıma hazır, fiske sayesinde artık güneş ışınları yüzünden solmayacak ve rengini kaybetmeyecek. Bir paket Viktoria Kumaş Boyası 200gr kumaş boyar. 200gr kumaşa 30cc fiske kullanılması tavsiye edilir. Viktoria Toz Kumaş Boyası ile Mükemmel boyanabilecek ürünler: İpek kumaş boyama, Yün kumaş boyama, Pamuk Kumaş Boyama, Naylon Ürün Boyama, Plastik Boyama, (POLYESTER KUMAŞI BOYAMAZ !!). Otomatik çamaşır makinesinde yıkamak için, boya, bir kaşık tuz ve sirkeyi 2. deterjan bölümüne koyun. Fiskeyi (sabitleme ilacını) yumuşatıcı bölümüne koyun. A programında 95 derecede çalıştırılarak boyama gerçekleştirilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver