9
Lamba Anahtarı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

VİKO Karre Rotatif Dimmer Ayarlı Işık Anahtarı Beyaz (çerçeve Dahil)

445 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

VİKO Karre Rotatif Dimmer Ayarlı Işık Anahtarı Beyaz (çerçeve Dahil)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netelectrical Satıcı Ünvanı: OZAN SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7461263097
    Bu ürün Netelectrical tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viko Karre Rotatif Dimmer Ayarlı Işık Anahtarı Beyaz (Çerçeve Dahil)
Geri Bildirim Ver

VİKO Karre Rotatif Dimmer Ayarlı Çerçeve Dahil Beyaz Işık Anahtarı Trendyol'da!

Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı ışık anahtarı, alternatif akımla çalışan bir güç devresidir. Elektrik devresine kademeli bir güç vermeye yarayan bu ürün kare formdadır. Beyaz renkli tasarıma sahip ürün, ev ve ofislerde kullanıma uygundur. Evinizin elektrik tesisatına bu ürünü bağlayarak ortamı dilediğiniz oranda aydınlatma şansına sahip olabilirsiniz. Viko rotatif dimmer anahtarı çevirerek loş ya da aydınlık bir ortam yaratmanız mümkündür. Söz konusu ürün şehir şebeke voltajıyla çalışır. Rotatif dimmer anahtar, elektrik devrelerinde gerilimi belirli sınırlar içinde ayarlayan direnç elemanıdır. Aydınlatma sistemlerinde yaygın olarak kullanılır.

  • Ürün Tipi: Anahtar+Çerçeve
  • Anahtar Tipi: Dimmer Anahtarı
  • Renk: Beyaz

Vi̇ko Karre Dimmer Ayarlı Işık Anahtarının Özellikleri Nelerdir?

Vi̇ko Karre Dimmer Ayarlı Işık Anahtarının Özellikleri Nelerdir?

Viko rotatif dimmer anahtar, şehir şebeke voltajıyla çalışan, genelde aydınlatma sistemlerinde yaygın olarak kullanılır. Bununla beraber, gerektiğinde birçok elektrikli cihazlar kullanılabilen bir güç ayarlama devresine sahiptir. Dimmer devresi güç elektroniği elemanlarıyla yapılan, genellikle parlaklığın kontrol edilmesini sağlayan, sıcaklık kontrolü için de tercih edilebilen bir elemandır. Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı ışık anahtarı sayesinde direnç üzerinden voltaj ayarı yapılarak lambaların parlaklığı kontrol edilebilir. Bu sistemin en temel çalışma prensibi triyak olarak öne çıkar. Çalışma anında tetikleme durumuna getirilen triyakla darbe üzerinden sinyaller aktarılır ve ürün buna bağlı şekilde çalışır. Viko Karre serisi dimmer anahtar, sadece halojen ampullerle çalışmaya uygundur. İkili, üçlü, dörtlü, beşli ve altılı olarak yatay ya da dikey dizilime izin verir. Minimalist tasarımı sayesinde her ortama uyum sağlar.

Vi̇ko Karre Rotatif Dimmer Ayarlı Işık Anahtarı Kaliteli midir?

Işık anahtarı Viko devresi enerji tasarrufu ilkesine dayanarak üretilir. Uygun yapıdaki ampullerle kullanıldığında uzun ömürlü bir performans sergiler. Birçok farklı alanda etkin bir kullanım potansiyeli teşkil eder. İç mekanlar için ideal bir anahtardır. Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı beyaz ışık anahtarı sıva altı kullanıma uygundur. Ürünün montajı sırasında topraklama yapılması gerekir. Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı ışık anahtarı Easy Connect teknolojisine sahiptir. Bu özellik sayesinde ürün ile kablo bağlantısı zahmetsizce yapılabilir. Montaj kolaylığı ürünü kaliteli kılan özelliklerden biridir. Anahtarın çalışma mantığı triyakın tetikleme açısını değiştirerek enerji akışını sağlamaktır. Devrede bulunan potansiyometrenin değeri değiştirilerek diyaktan geçen akımın dalga şekli değiştirilir. Tetikleme akımının faz açısı diyakla toprak arasında bulunan kondansatör yardımıyla değiştirilebilir. Bu sebeple kullanılan ampulün ömrünü de uzatır.

Vi̇ko Karre Dimmer Ayarlı Işık Anahtarı Nerelerde Kullanılır?

Halojen ve akkor flamanlı 220 Volt lambalar, 220 Volt Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı ışık anahtarıyla birlikte kullanılmaya uygundur. Dimmerli Viko ışık anahtarını kısarak tasarruf sağlamak tek başına yeterli değildir. Ürünün bu özelliğini kullanabilmek için halojen ampul kullanımı son derece önemlidir. Sürdürülebilir aydınlık gelecek hedefinden yola çıkılarak üretilen Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı ışık anahtarı her türlü iç mekânda tercih edilebilir. Evinizin her odasında, mutfakta, banyo ya da kapalı balkonlarda bu anahtardan yararlanmak mümkündür. Çeşitli işletmelerde, ofis ortamlarında da Viko Karre dimmerli ışık anahtarını görebilirsiniz. Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı ışık anahtarının montajını başlarken öncelikle düğmeyi yerinden çıkarmanız gerekir. Somunu gevşetip çıkardıktan sonra kapak ve çerçeveyi de sökebilirsiniz. Easy Connect özelliği sayesinde kabloları bağladıktan sonra gövde, çerçeve ve düğmeyi yerine takmak mümkündür. Vi̇ko karre rotatif dimmer ayarlı ışık anahtarı yorumlarını okuyarak, daha önce denemiş olan kişilerin görüşlerini de değerlendirebilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden kolayca sipariş edebilirsiniz.