Vicks First Defence Soğuk Algınlığını Durdurmaya Yardımcı Olur 3'lü Set

359 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vicks First Defence Soğuk Algınlığını Durdurmaya Yardımcı Olur 3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI KAPINDA Satıcı Ünvanı: ALİ KÜTÜKTE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070120818
    Bu ürün HIZLI KAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vicks First Defence Burun Spreyi 15 ml riski durumunda veya grip belirtileri henüz ağırlaşmadan önce kullanılmaya başlanmalıdır. Belirtilerin düzelmesinden sonra 2 gün kullanıma devam edilmelidir. İlk kullanımdan önce koruyucu kapağı spreyin ucundan çıkararak, bir kaç kez sıkmak suretiyle ürünü ayarlayınız. Başınızı eğmeden spreyin ucunu burun deliğinize, ucu kulağa dönük olacak şekilde sokunuz. Pompayı 2-3 kez kuvvetlice bastırınız. Bu sırada derin nefes almamaya özen gösteriniz. Bu işlemi diğer burun deliği için de tekrarlayınız. Bir haftadan daha uzun süre kullanılmadan kaldığı durumlarda ürün yeniden ayarlanmalıdır. 12 yaşın altındaki çocuklarda ve içeriğindeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığı olanlarda kullanılmamalıdır. Hamile veya emziren anneler, kulak burun boğaz bölgesi alerjileri, sık görülen burun kanamalarında dikkatli olunmalıdır. Minimum 4 saat ara ile kullanılmalıdır. Belirtiler kaybolduktan sonra 48 saat daha ürünü kullanmaya devam ediniz. Kullanımı sırasında burun akıntısı nda artış, geçici bir batma ve yanma hissi olması normaldir. Bu durum devam ederse ürün kullanılmamalıdır. 7 günden daha uzun süre devam ettiğinde, belirtiler kötüleştiğinde veya ateş eklendiğinde kullanılmamalıdır.
Geri Bildirim Ver