Vichy Dercos Oil Correct Aşırı Yağlanma Karşıtı Şampuan 200 ml

712 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
725,82 TL
2 Al Sepette %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
725,82 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Dercos Oil Correct Aşırı Yağlanma Karşıtı Şampuan 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARSKOZMETİK Satıcı Ünvanı: EDA GÖKÇE TUNCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4090536984
    Bu ürün MARSKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: Yağlı Saç ve Saç Derisi İçin. YENİ BİLİMSEL YAKLAŞIM: İç ve dış etkenler (hava kirliliği, mevsimsel değişimler...) sebum üretimini artırarak saç ve saç derisini yağlandırabilir. İNOVASYON: Saç ve saç derisi yağlanmanın arındırılması için Yağlanma Karşıtı Teknoloji. Zinc PCA ve Silika ile zenginleştirilmiştir. SONUÇLAR: Saç derisindeki yağlanmanın ve hava kirliliği kaynaklı partiküllerin %71'ini arındırır. Uzun süren temiz saç derisi hissi. Ürün Kullanım Önerileri: Islak saça, saç derisine nazikçe masaj yaparak uygulayın. 1 dakika bekletin, ardından durulayın. Gözlerle teması halinde derhal durulayınız. Ürün İçeriği: AQUA/WATER/EAU SODIUM LAURETH SULFATE CITRIC ACID COCAMIDOPROPYL BETAINE SODIUM HYDROXIDE SODIUM CHLORIDE. BIOSACCHARIDE GUM-4 HEXYLENE GLYCOL. PHENOXYETHANOL POLYQUATERNIUM-10? SALICYLIC ACID SILICA SILYLATE SODIUM BENZOATE ZINC PCA PARFUM/FRAGRANCE.

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver