VİBE Slick Pro8m 20 Cm Midrange

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

VİBE Slick Pro8m 20 Cm Midrange

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RMS SOUND Satıcı Ünvanı: ÖZKAN EMANETCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3330568167
    Bu ürün RMS SOUND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİMİZİN TAMAMI SIFIR KAPALI KUTU ORİJİNALDİR. 450 WATT PEAK POWER 150 WATT RMS POWER 20 CM 4 OHM

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Hoparlör Boyut (Çap) 20 cm
Geri Bildirim Ver

Vibe Slick Pro8M 20 cm Midrange

Sıklıkla arabanın bas sisteminde kullanılan Vi̇be Slick Pro8M 20 cm midrange orta menzilli bir hoparlördür. Kullanışlı ve kaliteli tasarıma sahiptir. Değişen teknoloji ortamını her zaman ön planda tutar. Günlük hayatta özellikle gece vakitlerinde kısık sesle bile keyifli ortam oluşturmak için kullanılan bu midrange, genellikle eğlence zamanlarının vazgeçilmezdir. Başarılı bir ses performansı sergileyen Vibe midrange 20 cm çapının olmasıyla oldukça büyük beğeni toplar. 500 watt gücü sayesinde eğlenceniz kesilmez. Ayrıca bu denli yüksek güce sahip olmasıyla pratik ve kolay kullanım sağlar. Kurduğunuz alanda istemediğiniz veya olumsuz bir durumla karşılaştığınız da zahmetsizce çıkarılabilir. Dayanıklı ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan yuvarlak şekilli hoparlör, özel kapak tasarımlıdır. Şık tasarımlı olan bu ürünü istediğiniz alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Pratik yapı
  • Yüksek güç

Dayanıklı Vi̇be Slick Pro8M 20 cm Midrange Özellikleri

Vi̇be Slick Pro8M 20 cm çapıyla istediğiniz yere kolay ve kontrollü bir şekilde takılabilir.Kaliteli ses performansı olan ürün, 500 watt güce sahiptir. Özellikle gürültüsüz ortamlarda ses kalitesi ve başarısı dikkat çekici yapısını ön plana çıkarır. Ayrıca pratik takılabilme rahatlığından dolayı sıklıkla tercih edilir. Çok fonksiyonlu midrange hoparlör eğlence ortamı konusunda hayatınızı kolaylaştırır. Size keyifli zamanlar yaşatır. Siyah renkli olan model, suya dayanıklı tasarlanır. Bu ürünün suya dayanıklı olması istediğiniz her ortamda kullanım rahatlığı sağlar. Fazla büyük olmayan dayanıklı tasarımıyla kullanmak istediğiniz alanda az yer kaplar, size her türlü ortamı oluşturur. Montajını kurduğunuz yerde kaliteli bir görünüm almanıza yardımcı olur. Kaliteli ve dayanıklı tasarıma sahip olan bu model, bas sisteminizde size keyifli anlar yaşatmasını isterseniz rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

Kullanışlı Vi̇be Slick Pro8M 20 cm Midrange Avantajları

Hafif ve kullanışlı yapıda olan bu ürün, 20 cm çapındadır. 500 watt gücü sayesinde kaliteli ortam oluşturmanızı sağlar. Araçlarınızda kullanım sırasında fazla enerji sarf etmemesinden dolayı müşterilere enerji konusunda avantaj sunar. Ürünün bu avantajı sayesinde aküleriniz hızlı bir şekilde harcanmaz. Sahip olduğu siyah rengi sayesinde göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Sahip olduğu ses kalitesi sayesinde her ortamda performansını belli eder. Yuvarlak hoparlör şeklinin olması müşteriler tarafından oldukça beğenilen özellikleri arasında yer alır. İlk günkü dayanıklı yapısını her daim korur. Fazla ağır olmayan tasarımıyla bu ürünün dilediğiniz her zaman yerini kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Kullanışlı ve eğlenceli tasarıma sahip bir üründür. Vi̇be Slick Pro8M 20 cm midrange fiyatı ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu ürüne bütçeniz dahilinde kolayca sahip olabilirsiniz.

Beğenilen Vi̇be Slick Pro8M 20 cm Midrange Yorumları

Dayanıklı ve kaliteli yapısı olan 20 cm çaplı midrange, kullanışlı sistemi sayesinde ön plana çıkar. Aynı zamanda orijinal özelliği sayesinde nem ve suya maruz kalındığında kullanım rahatlığı sağlar. Siyah rengi sayesinde pratik temizlik sağlar. Kullandığınız her mekanda ve alanda peak power gücünü mükemmel gösterdiğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Pratik yapısı ve eğlenceli görünümüyle size unutulmaz anlar yaşatır. Uzun süre dayanan kaliteli yapısı eğlencenizi, keyifli zamanlarınızı durdurmak zorunda bıraktırmaz. Böylelikle markanın bu hoparlörü, uzun zaman dayanan silikon yapıya sahip olmasıyla beğeni toplar. Vi̇be Slick Pro8M 20 cm midrange yorumları bölümüne Trendyol aracılığıyla bakabilirsiniz. Yapılan yorumlar kaliteli olan benzersiz bu ürün hakkında size fikir verebilir. Bu ürünü uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek hem kolay hem de hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.