Via Dante Viadante Yün Tek Kişilik Yorgan (BEYAZ) - 155x215 Cm

524 TL

Ürün Bilgileri

Via Dante Viadante Yün Tek Kişilik Yorgan (BEYAZ) - 155x215 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oliwa Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6030212657
    Bu ürün Oliwa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Ölçü: Tek kişilik • renk: Beyaz • Dış Kumaş %100 Pamuk
  • İç Dolgu %100 Yün

Ürün Özellikleri

  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Dış Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 155 x 215
Geri Bildirim Ver

Via Dante Yün Tek Kişilik Yorgan (Beyaz) - 155x215 cm

Yorgan, kış mevsiminde yaklaşık olarak her gün kullanılan bir ev eşyasıdır. Sürekli ve uzun süreli kullanılan ürünlerin seçimini yaparken kaliteye dikkat edilmesi önerilir. Via Dante yün tek kişilik yorgan (beyaz) - 155x215 cm ürünü, kaliteli malzemesi ve özenli işçiliği sayesinde uzun yıllar boyu yıpranmadan kullanılabilir. Tek kişilik olan bu ürün, klasik yatak ölçülerine uyumlu bir şekilde tasarlanır. Via Dante yün yorgan tek kişilik ürünü, beyaz renkli olarak üretilir. Klasik tasarıma uygun dizaynıyla oldukça tercih edilir. Beyaz renkli yorganlar, bütün nevresim takımları ve yatak örtüleriyle kullanılabilir. Ürünün dış kumaşı %100 pamuktur. Bu sayede, yumuşak ve rahat bir his sağlar. Via Dante ürününü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Tek kişilik yorgan
  • Dış kumaş %100 pamuk
  • İç dolgu %100 yün

Via Dante Beyaz Yün Yorgan 155x215 cm Özellikleri

Via Dante Beyaz Yün Yorgan 155x215 cm Özellikleri

Via Dante yün tek kişilik yorgan (beyaz), kaliteli yapısı ve malzeme içeriği sayesinde oldukça avantajlı bir üründür. İç dolgusu %100 yün olan model, kış mevsiminde son derece sıcak tutar. Sentetik bir içeriğe sahip olmayan Via Dante marka yün yorgan tek kişilik, sağlıklı ve kullanışlı yapısı sayesinde beğeni toplar. Dizayn itibarıyla hem hafif hem de sıcak tutan bir yorgandır. İki önemli özelliği bir arada bulunduran ürün, kullanım esnasında oldukça pratik bir alan sağlar. Ürünün ölçüleri 155x215 cm olarak tasarlanır. Tek kişilik kullanıma uygun bir yorgandır. Yataktan biraz sarkması sayesinde hem toplu haldeyken düzenli bir görünüm verir hem de gece üstünüzün açılma riskini minimuma düşürür. Pamuklu olması sayesinde cilt ile temasında herhangi bir problem teşkil etmez. Bu ürünü, her yaş grubu güvenli bir şekilde kullanabilir.

Via Dante Beyaz Yün Yorgan 155x215 cm Yorumları

Via Dante Beyaz Yün Yorgan 155x215 cm Yorumları

Via Dante yün tek kişilik yorgan (beyaz) - 155x215 cm yorumlarında ürünün son derece kullanışlı olduğundan bahsedilir. Ürünün ağırlığı 2.7 kilogramdır. Bu sayede istenilen yere rahat bir şekilde taşınabilir. Via Dante tek kişilik yün yorgan, wool baskılı olması sayesinde klasik bir tasarıma sahiptir. Bu ürünü, 30 derece sıcaklığa kadar güvenli bir şekilde yıkayabilirsiniz. Sıcaklık ayarını ayarladığınız çamaşır makine programını normal döngü olarak ayarlayabilirsiniz. Via Dante yorgan tek kişilik ürününü yıkadıktan sonra serip, kurumasını sağlayabilirsiniz. Hafif bir yapıya sahip olan yorgan, kısa süre içerisinde kurur. Ürünü temizleme aşamasında beyazlatıcı kullanılması tavsiye edilmez. Klasik bir deterjan ile yıkayabilir ve temiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Via Dante yorgan modeline kuru temizleme yapılması önerilmez. Evde basitçe temizlenebilen bu ürün, müşteriler tarafından memnun bir şekilde kullanılır.

Via Dante Beyaz Yün Yorgan 155x215 cm Fiyatı

Via Dante Beyaz Yün Yorgan 155x215 cm Fiyatı

Via Dante yün tek kişilik yorgan (beyaz) - 155x215 cm fiyatları, modelin malzeme kalitesi ve ebatlarına uygun olarak belirlenir. Dışı pamuk ve içi yün olan yorgan, rahat ve konforlu kullanım alanıyla oldukça beğenilir. Via Dante yün tek kişilik yorgan (beyaz) - 155x215 cm kullananlar, kaliteli bir yapısı bulunan bu ürünü hem günlük hem de misafir kullanımı için tercih ettiğini belirtir. Yorganın ütülenmesi tavsiye edilmez. Normal bir şekilde yıkanabilen ürün, daima temiz olarak kullanılabilir. Ürünün dikişleri son derece dikkatli bir şekilde yapılır. Bu sayede, dikişlerinde herhangi bir sökülme meydana gelmez. Yorganın içerisindeki yün malzeme homojen olarak dağıtılır ve kenarları özenli bir şekilde işlenir. Via Dante yorganı Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alma işleminden sonra güvenle kullanabilirsiniz.