Via Dante Tek Kişilik Bambu Yorgan 155x215

349,90 TL

Ürün Bilgileri

Via Dante Tek Kişilik Bambu Yorgan 155x215

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Friendlyol Satıcı Ünvanı: CELALETTİN KATİP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280558495
    Bu ürün Friendlyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VİA DANTE TEK KİŞİLİK BAMBU YORGAN EBAT:155X215 DOĞAL BAMBU SAYESİNDE HAFİF VE NEFES ALABİLEN ÜRÜNLERDİR.TERLETMEZ VE SICAK HAVALARDA SERİNLİK HİSSİ VERİR 300G/M2 BAMBU/NANO ELYAF 30 DERECEDE ÇAMAŞIR MAKİNASINDA YIKANABİLİR.SEREREK KURUTMANIZ TAVSİYE EDİLİR %30 BAMBU %70 NANO ELYAF

Ürün Özellikleri

  • Dolgu Materyali Bambu
  • Dış Materyal Bambu
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Via Dante Via_155215 155x215 cm Tek Kişilik Bambu Yorgan

Via Dante 155×215 tek kişilik bambu yorgan son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu ürün, beyaz bir renk kullanılarak imal edilmiştir. Oldukça sade tasarım detayları barındırır. Yorganın üzerine kişisel zevklerinize uygun nevresimleri geçirerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu yapısal özellikler sayesinde son derece konforludur. Hafif ve kullanışlı Via Dante 155×215 tek kişilik bambu yorgan evler için rahatlıkla tercih edilebilir. Ürünü otel, yurt ve pansiyon gibi işletmelerde de kullanmanız mümkündür. Bu şık ve konforlu yorganla uyku kalitenizi artırarak güne daha dinamik başlayabilirsiniz. Ürünün içeriğinde bulunan antistatik özellikteki bambu sayesinde elektriklenme sorunu meydana gelmez. Bu, uyku kalitenizi artırır. Tüm bunlara ek olarak Via Dante yorganın kendiliğinden koku giderici özelliği de bulunur.

  • Üretim Materyali: Bambu
  • Renk: Beyaz
  • Boyutlar: 155 x 215 cm

Via Dante Tek Kişilik Bambu Yorgan 155x215 Materyali

Via Dante Tek Kişilik Bambu Yorgan 155x215 Materyali

Via Dante 155×215 tek kişilik bambu yorgan, son derece kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Ürünün hem dış kaplamasında hem de iç dolgusunda bambudan bolca yararlanılmıştır. Bambu elyaf, yumuşak yapısı sayesinde konforlu bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlar. Via Dante yorganın iç dolgusunda %30 oranında bu materyal bulunur. Söz konusu malzemenin bir diğer önemli özelliği ise anti bakteriyel olmasıdır. Via Dante 155×215 tek kişilik bambu yorgan hava alabilen yapısı ile özellikle bahar ve yaz dönemlerinde terleme, kötü koku gibi durumların meydana gelmesini önler. Bahsi geçen ürün, fazla miktarda su çeker. Bu, temizlik sürecini çok daha kolay bir hâle getirir. Yorgan, hızlı kuruma özelliğine de sahiptir. Oldukça kısa bir süre içinde tekrar kullanıma hazır hâle gelir.

Via Dante Tek Kişilik Bambu Yorgan 155x215 Ebatı Nasıl?

Via Dante Tek Kişilik Bambu Yorgan 155x215 Ebatı Nasıl?

Via Dante 155×215 tek kişilik bambu yorgan, standart nevresim boyutları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Ürün, tek kişilik yataklarda konforlu bir şekilde uyumanızı sağlar. Hazır dikilmiş tek kişilik nevresim takımları bu yorgan ile kolayca kullanılabilir. Ürün, sahip olduğu ölçüler sayesinde çamaşır makinesine zahmetsizce sığdırılabilir. Bu hafifi yapılı yorganı; kaldırmak, katlamak, taşımak ise bir hayli kolaydır. Ürünü yıkandıktan sonra sererek kurutmanız tavsiye edilir. Bu obje, makul boyutlara sahip olduğu için çamaşır askısında ya da uygun bir makinede kurutulabilir. Bu ev tekstil ürününü 30 santigrat derecede yıkamanız önerilir. Via Dante bambu tek kişilik yorganın temizliği esnasında ağır kimyasalların kullanılması önerilmez. Aksi takdirde eşya deforme olabilir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü kalitesini korur.

Via Dante Tek Kişilik Bambu Yorgan 155x215 Kaliteli mi?

Via Dante 155×215 tek kişilik bambu yorgan oldukça kaliteli yapısal özelliklere sahiptir. Ürünün üretim materyalleri, kişilerin konforlu bir deneyim yaşamasını mümkün kılar. Bambu dış kaplama ve iç dolgu sayesinde yorgan hem sağlıklı hem de rahattır. Konforlu bir uyku çekmek için hem yazın hem de kışın söz konusu tekstil eşyasını kullanabilirsiniz. Bu ürününün hava alan yapısı, özellikle hassas bir cilt yapısına sahip olan bireylerin beğenisini kazanmıştır. Söz konusu yorgan; kızarıklık, kaşıntı ya da tahriş gibi istenmeyen durumlara yol açmaz. Son derece kaliteli bir yapıya sahip olan ürünü çocuklarınız için de şüphe duymadan satın alabilirsiniz. Via Dante yorganın dikişleri ise oldukça sağlamdır. Ürüne delici ya da kesici aletler temas ettirilmediği sürece yırtılma ve delinme gibi deformasyon belirtileri ile karşılaşmazsınız. Via Dante tek kişilik bambu yorgan 155x215 yorumları, bu eşyanın kalitesini gözler önüne serer. Dilerseniz siz de beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak olan bu yorganı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.