VetaDerma Sıkılaştırıcı Nemlendirici Q10 Vegan Krem

250 TL

Ürün Bilgileri

VetaDerma Sıkılaştırıcı Nemlendirici Q10 Vegan Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUMARK Satıcı Ünvanı: HELİN GAMZE AYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1080601064
    Bu ürün YUMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vetaderma moisturising cream nemlendirici yüz ve vücut kremi 100ml Vitaminler açısından zengin içeriği ile ciltte besleyici, nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkide bulunur. Ciltte kolajen sentezini arttıran doğal bir nemlendiricidir. Içerisindeki shea yağı vitaminler açısından zengin içeriği ile ciltte besleyici, nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkide bulunur. Ciltte kolajen sentezini arttıran doğal bir yağdır. Özellikle çok kuru ciltlerde etkili bir nemlendirme özelliği gösterir. Allantoin ile hassas ciltlerde yatıştırıcı özellikte bulunur. Stratum corneumdaki dökülmeyi hızlandırarak cildin pürüzsüz olmasını sağlar. Cillteki serbest radikallerin aktivitesini azaltır ve kırışıklık karşıtı etki gösterir. Formülündeki e vitamini çok etkili bir antioksidandır. Cildi yoğun bir şekilde besler ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Ciltteki çatlaklar ve kurulukları giderir. Panthenol cilt tarafından kolaylıkla emimesini sağladığı için etkisini hemen gösterir. Donuk ve mat ciltlerin ışıl ışıl görünmesini sağlar. Cildi besler, yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Su kaybını önlemeye yardımcı olur. Papatya bitkisinden elde edilen bisabolol ile cildi dış etkilerden korur ve özellikle hassas ciltlerde yatıştırıcı etki gösterir. Formülündeki coenzime q10 hücrelerde enerji üretmeye yardımcı olan bir bileşiktir. Ayrıca antioksidan özelliği ile hücreleri oksidatif hasarlardan korur. Iç ve dış etmenlerden kaynaklanan kırışıklıkları önlemeye yardımcıdır. Aloe vera özü cIltte mikrosirkülasyonu arttırması nedeniyle hücre yenilenmesine olumlu etkide bulunur. Sivilceli ciltlere bakım yapar. Cildin parlaklığı artar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver