VESTEL Venüs E3 Batarya Pil Orj

299 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350,99 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL Venüs E3 Batarya Pil Orj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONREZ Satıcı Ünvanı: ONUR DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4369008028000001 Vergi Kimlik Numarası: 2990214593
    Bu ürün ONREZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAĞAZAMIZA HOŞGELDİNİZ . SİPARİŞ ETTİĞİNİZ ÜRÜNLER SON DERECEDE KALİTELİ VE UZUN ÖMÜRLÜDÜR.
  • Kaliteli Uzun Ömürlü Bataryanın Adresi
  • BATARYALARIMIZI ÖZENLE KONTROL EDİYORUZ Ve Üretim Tarihlerine Dikkat Ediyoruz.
  • Bataryanızın uzun ömürlü olabilmesi için 12 saat süreyle cihazınıza orijinal şarj ile şarj ediniz.
  • İlk 2 şarjda bataryanızı %2 %3 seviyelerine kadar bitirip şarj ediniz Bu Çok Önemli.
  • Cihazınız şarjda iken
  • cihazınız ile Uzun Süre Oyun Oynama-Batarya Ömrünü Azaltır.
  • Şarj işlemini mümkün olduğunca orijinal şarj cihazıyla yapınız.
  • Cihazınızı şarja bağladığınız da %100 dolduktan sonra şarjdan çekiniz.
  • Uzun süre şarj da kaldığı zaman bataryanızın ömrü kısalır.
  • Müdahale edilmiş, sıvı ile temas etmiş, kopmuş kırılmış ürünler GARANTİ dışıdır.
  • 14 GÜN İÇİNDE ÜRÜNÜ BEĞENMEDİĞİNİZ TAKDİRDE İADE EDEBİLİRSİNİZ

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Pil Gücü (mAh) 1800 - 2800
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Vestel Venüs E3 Batarya Pil Orijinal

Günümüzde cep telefonları insanlar için önemli olan teknolojik aletlerin başında gelir. Cep telefonları da bataryalar ile çalışır. Vestel Venüs E3 batarya pil orijinal, elektrik enerjisini kinetik enerjiye dönüştürür. Bu şekilde kendi bünyesinde enerjiyi depolar. Kullanım sırasında kinetik enerji tekrar elektrik enerjisine dönüşür. Uzun ömürlü kullanım sunması, bu bataryanın telefonlar için daha sık tercih edilmesini sağlar. E3 telefon modeli kullananlar arasında popülerlik kazanır. Özenle kullanıldığı takdirde her geçen gün daha geniş kitleler tarafından tercih edilir. 12 saat süreyle cihazı orijinal şarj cihazı ile şarj edince gün içerisinde daha uzun süreli kullanımlar gerçekleştirilir. Bataryanın etkisini daha iyi görebilmek adına ilk 2 şarjda %2 ile %3 seviyesine kadar şarjın bitmesi tavsiye edilir. Bu şekilde bataryanın dayanıklılığı da artar.

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Dayanıklılık
  • Uygun ve avantajlı fiyat

Vestel Venüs E3 Batarya Pil Orijinal Özellikleri

Vestel Venüs E3 Batarya Pil orijinal Özellikleri

Bataryanın ömrünü uzatmak açısından cihaz şarjdayken kullanılmaması önerilir. Şarj işlemi orijinal cihazla yapılmalıdır. %100 dolduktan sonra şarjda bekletilmemesi gerekir. Uzun süre şarjda bekletildiği zaman batarya ömrü kısalır. Vestel Venüs E3 batarya, dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar. Güçlü performansı ve dayanıklılığı ile ön plana çıkar. Gelişmiş teknolojiye sahiptir. Mesaj, oyun oynama ve telefonla konuşma sürelerini uzatır. İhtiyaca yönelik kullanım sunması sayesinde beğeni toplar. Verimli bir pil ömrü sunar. Günlük kullanımlar için uygun olduğu gibi profesyonel düzeydeki kullanımlar için de uygunluk gösterir. Üst düzey kalitesi ile E3 model telefonların kullanımını kolaylaştırır. Telefonun hızını ve performansını da artırır. Tüm bu özellikleri ile piyasada öne çıkar. Telefon modeline tam uygunluk sağlar. Şarj gücü son derece yüksektir. Orijinal olması sayesinde kullanım esnasında tüm avantajlarını hissettirir.

Vestel Venüs E3 Batarya Pil Orijinal Avantajları ve Yorumları

Vestel Venüs E3 Batarya Pil Orj Avantajları ve Yorumları

Cep telefonlarının önemli parçası olan E3 model batarya, kısa sürede şarj olur. Gün içerisinde 12 saat aralıklarla şarj edildiği zaman günün geri kalanında kesintisiz bir şekilde telefonu kullanma imkanı tanır. Orijinal olduğu için kullanım ömrü oldukça uzundur. Telefonların birinci sırada gelen aksesuarları arasında yer alan batarya, Vestel markasıyla kalitesini ortaya çıkarır. Yenilikçi özelliklere sahiptir. Bataryayı kullanan ve kalitesini tecrübe edenler tarafından beğenilir. İlgi ile karşılanan cihaz, donanımı ile pratik bir kullanım sunar. Teknik özellikleri sayesinde avantajlarını telefon kullananlara yaşatır. Özellikleri doğrultusunda hedef kitleyi kendine çekmeyi başarır. Şarj aleti aracılığı ile dolumu yapılan bataryanın dayanıklılığını sürdürmesi için orijinal şarj kullanılması önerilir. Vestel Venüs E3 batarya pil orijinal yorumları incelendiğinde de bu önerilerle karşılaşılabilir. Telefonun arkasında yer alan batarya yuvasına tam uyum sağlayarak ideal bir kullanım sağlar.

Vestel Venüs E3 Batarya Pil Orijinal Fiyatları

Vestel Venüs E3 Batarya Pil orijinal Fiyatları

Günümüz teknolojisinde insanlar tarafından önemli bir yere sahip cep telefonlarının çalışmasını bataryalar sağlar. Yer aldığı sektörde batarya gücü, dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanım sunmasıyla Vestel Venüs E3 batarya pil dikkat çeker. Cep telefonunun elektrik ihtiyacını karşılar. İşlevselliğini korur ve zarar görme oranı oldukça düşüktür. Doğru ve önerilen kullanım sağlandığında hem telefon hem de bataryanın ömrü korunabilir. Piyasada farkını ortaya çıkaran nadir elektronik aksesuarlardan biridir. Vestel Venüs E3 batarya pil orijinal fiyatı kalitesine göre belirlenir. Model ve marka olarak fiyatlar uygun aralıkta seyreder. Orijinal batarya özelliğini bünyesinde barındırması sayesinde kullanım süresi uzundur. Özenli kullanım bataryanın kullanım ömrünü koruyabilir. Ürün uygun ve avantajlı fiyatları ile karşınıza çıkar. Kaliteli yapısıyla ihtiyacı karşılayan ürünü Trendyol üzerinden detaylıca inceleyip satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.