VESTEL AO-65104 B Ankastre Ocak Beyaz 4 Gözlü

5.900 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.939 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.899 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL AO-65104 B Ankastre Ocak Beyaz 4 Gözlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: ÇAPKINOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT MÜHENDİSLİK MİMARLIK TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0230005129900012 Vergi Kimlik Numarası: 2300051299
    Bu ürün Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ankastre kullanım tipine sahip olan doğalgazlı ocak seramik cam ocak modelidir.
  • Gazlı cam ocak düğmeden ateşleme özelliğine sahiptir. Aynı zamanda gaz emniyeti bulundurmasıyla birlikte LPG uyumludur.
  • Vestel AO-65104 B ankastre özellikleri arasında ocak inox silindir tip düğmeleri vardır. Yandan düğmeli olan ocak 46x590x520 mm boyutunda ve 9.5 kilogram ağırlığındadır.
  • Tekli ızgaraya sahip olan AO 65104 B model ocak emaye ızgaradan oluşur. Gazlı göz bölümü de olan ocakta 4 adet gaz göz vardır.
  • 1 küçük, 2 orta ve 1 büyük göz adedine sahip olmasıyla Vestel AO-65104 B ocak 3 kW güçte büyük göz verimi sağlar. Ayrıca orta göz 1.75 kW ve küçük göz 1 kW güçte çalışma performansı gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Doğalgaz+LPG
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Ocak Yüzeyi Cam
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 60 - 75 cm
  • Ocak Göz Sayısı 4 Gözü Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

VESTEL AO-65104 B Ankastre Ocak

Beslenme, temel ihtiyaçlardan biridir ve iyi yemek yapmak pişirme kalitesiyle doğru orantılıdır. Maksimum lezzette tatlara ulaşmak ocak seçimi ile doğrudan alakalıdır. Güvenli kullanım imkanı sunması, eşit derecede pişirmeyi sağlayacak göz genişliğine sahip olması ve taşımasının kolay olması, ocak seçerken dikkat edilen önemli faktörlerdendir. Vestel AO-65104 B ankastre ocak, yiyeceklerin eşit şekilde pişmesini sağlayan ateşleme sistemine sahiptir. 4 göze sahip olan üründe her göz için ayrı ayrı dört tane düğme bulunur. Ürünü kullanarak pişirme işlemini tek hareketle başlatabilir, lezzetli yemekleri kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Şık tasarımının yanı sıra kolay kuruluma sahip olması ürünün öne çıkan özellikleri arasındadır. Gereksiz yer kaplamayan ölçüleri sayesinde farklı mutfak tarzlarının kullanımına uygundur. Ürünün diğer öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Güçlü ateşleme sistemi
  • Kullanım konforu sağlayan cam gövde
  • Otomatik güvenlik sistemi

Vestel AO-65104 B Beyaz Ankastre Ocak

Vestel AO-65104 B Beyaz Ankastre Ocak

Ateşleme sistemi, ocak seçimi konusunda dikkat edilen hususlardan biridir. Çünkü ateşlemeyi sağlayan düğmelerin gözlere olan ergonomik konumu, kullanım açısından büyük bir avantaj sağlar. Vestel AO-65104 B beyaz ankastre ocak, ateşleme sisteminin yan tarafta olduğu bir tasarıma sahiptir. Bu durum, ocağın kontrolünü fiziksel olarak kolaylaştırırken aynı zamanda düğmelerin üstüne yemek vs. dökülmesi ihtimalini büyük ölçüde azaltır. Ateşleme konusunda bir diğer önemli detay da kullanılan tesisattır. Sağlam bir yapısı olan ocaklarda ısıtma işlemi kolay ve hızlıdır. Ayrıca, yüksek sıcaklıklara dayanıklı bir tesisat sayesinde ürün, uzun ömürlü ve sorunsuz bir kullanım rahatlığı sağlar. Ürünün ateşleme sistemi uzun süreli kullanıma ve çok yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır, üstünde közleme işlemi gibi doğrudan ateşle temaslı pişirme yöntemleri uygulanabilir ve ocağınız zarar görmez. Ürünü satın alarak güvenli pişirmenin keyfine varabilirsiniz.

Şık ve Kullanışlı Dizaynıyla Vestel Beyaz Ankastre Ocak

Şık ve Kullanışlı Dizaynıyla Vestel Beyaz Ankastre Ocak

Mutfak için bir ürün satın alırken önemli olan hususlardan biri de satın alınan ürünün dekorasyonla uygunluğudur. Farklı renkte ürünler hoş bir görüntü oluşturmaktan uzak olabilir. Sadeliği sağlamak için canlı renklerin arasına farklı bir ürün eklemek uyum konusunda çözüm olur. Vestel AO-65104 B ankastre ocak kullananların renk uyumunu sorun etmesine gerek kalmaz. Çünkü ürün beyaz renktedir ve dolayısıyla her türlü olası dekorasyon ile uyum sağlar. Diğer yandan bir özelliği de cam gövdeye sahip olması ve cılız renk tonlarını taşımamasıdır. Bu sayede, çiğ bir beyaz görüntü yerine şık bir dizayn oluşturur. Üründe büyük demir döküm ızgara kullanılmaması hafif ve konforlu bir kullanım elde etmenize olanak tanır. Bunların yanı sıra temizleme esnasında ızgaraları tamamen kaldırmanız gerekmediği için silmeyi kolaylaştırırken harcadığınız zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Avantajlı Vestel AO-65104 B Ocak Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Vestel AO-65104 B Ocak Fiyatları ve Yorumları

Yemek yapmak son derece keyifli ve öğreticidir. Ancak, pişirme süreci ile ilgili teknik açıdan çeşitli sorumlulukları beraberinde getirir. Gazla çalışan ürünlerde gaz kaçağı gibi problemler oluşabilir ya da ocak açık unutulabilir. Vestel ankastre ocağın gaz emniyeti bulunur. Böylelikle güvenli bir şekilde yemek yapma keyfini elde etmenizi sağlar. Göz küçültücü ızgara yapısı ürünle birlikte gelir. Bu seçenek sayesinde cezve ve küçük tencereleri konforlu şekilde kullanabilir, fazla ısınmanın ve taşmaların önüne geçebilirsiniz. Küçük ızgaranın kullanılması, tencerelerin ateşle temasını azaltarak ısı değişimi ve ayarlaması seçeneğini yaratır. Vestel AO-65104 B ankastre ocak fiyatı bütçe dostudur ve maksimum ısıtma performansı sağladığı için bir fiyat performans ürünüdür. Vestel AO-65104 B ankastre ocak yorumlarına göz atarak ürünle ilgili fikir edinebilirsiniz. Ocağın tüm özelliklerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.