8
Basketbol Taktik Tahtası kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Vertex Taktik Tahtası Basketbol

449,90 TL

Ürün Bilgileri

Vertex Taktik Tahtası Basketbol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evelspor Satıcı Ünvanı: TİRYAKİ SPOR MALZEMELERİ UYDU SİS.TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZ.NAKLİYE SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845004495200012 Vergi Kimlik Numarası: 8450044952
    Bu ürün evelspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VERTEX basketbol taktik tahtası ile taktiksel adımları göstermek çok daha kolay ve anlaşılır bir hal almaktadır. Bu nedenle hem amatör hem de profesyonel basketbol takımlarının koçları bu basketbol taktik tahtalarını kullanırlar. Basketbol taktik tahtası ile koçlar hangi oyuncunun sahanın neresinde yer alması gerektiği gibi detayları kolayca gösterebilir. Normal tahta kalemleri ile bu taktik tahtasını kolayca kullanabilirsiniz, özel bir kaleme ihtiyacınız yok. Bu taktik tablosunu aldığınızda içinden bir kalem çıkacaktır, ek olarak almanıza gerek yok. Her seviyede basketbol oynayan kişilere uygun olarak tasarlanmış bir tahtadır.VERTEX basketbol taktik tahtasının ölçüleri 24x38’ dir. Bu boyut bir taktik tahtası için oldukça idealdir. Üründe kullanılan malzemeler kaliteli seçilmiştir ve taktik tablosu oldukça kullanışlı bir tasarıma sahiptir.Ürünün dış yüzeyinde kullanılan madde kalem izlerine karşı oldukça dayanıklıdır. Diğer tahtalar gibi kalem izi kalmaz, kolayca silinme özelliğine sahiptir. Ayrıca bu taktik tahtasının yüzeyinde ekstra koruma sağlayan bir yüzey daha vardır. Bu koruma yüzeyi ile ürünün zedelenmesi engellenir. Bu şekilde bu basketbol taktik tahtasını uzun yıllar ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Bu tahtanın çift taraflı olması da size ek avantaj sağlar kısa basketbol maçı aralarında taktiğinizi silmek zorunda kalmadan arka tarafta yeni fikrinizi sunabilirsiniz ya da aynı anda iki taktiği takım arkadaşlarınıza sunabilirsiniz. Bu taktik tahtasında canlı renkler kullanılmıştır bu şekilde basketbol taktik tahtası daha anlaşılır ve dikkat çekici bir hal almıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver