VENİV AGRİCULTURE 3V S-80 Power 20 Lt Sıvı Kükürt + 3v Ferro Demir 1 Lt Şelatlı Sıvı Demir

686 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

VENİV AGRİCULTURE 3V S-80 Power 20 Lt Sıvı Kükürt + 3v Ferro Demir 1 Lt Şelatlı Sıvı Demir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Veniv Agriculture & Chemical Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110593446
    Bu ürün Veniv Agriculture & Chemical tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ütlece %80 w/w kükürt içermektedir 3v s-80 power nasıl kullanılır?Bahçe bitkilerinde erik, kiraz, kayısı, şeftali, zeytin, bağ, narenciye, badem, nar, elma gibi bahçe bitkilerinde yapraktan 100 lt suya 250-300 cc, damlama uygulamada ise 2-3 lt/dekar kullanılır. Tarla ve ev bitkilerinde yer fıstığı, mısır, patates, buğday, domates, ayçiçeği, marul gibi bitkilerde 100 lt suya 150 cc, damlama uygulamada ise 2-3 lt/dekar uygulanır. Sera bitkilerinde domates, hıyar, fasulye gibi bitkilerde 100 lt suya 150 cc damlama ile uygulamada ise 2-3 lt/dekar uygulanır. 3v s-80 power neden kullanılmalı? Yüksek ph topraklarda, verim düşüşünün baş nedeni fosfor ve iz elementlerin (demir, manga ve çinko) hareket edemez hale gelmesidir. Bunun giderilmesinin en kesin ve ekonomik yolu sıvı kükürt kullanımıdır. Kullanım sonrası toprağın tuzluluğunu azaltır ve önler.. kireçli topraklarda kireci kırar. Toprağın ısısının ayarlamasında yardımcı olur, böylece ürünlerin donmaya karşı direncini arttırır.Topraktaki ve bitkilerin kükürt eksikliği hızlıca giderilir 3v ferro nasıl kullanılır? Demir eksikliği görülen tüm bitkiler üzerinde kullanılabilir. Kullanılacak dozaj, yapılacak olan uygulama sayısına ve bölgedeki demir eksikliğine göre tayin edilir. Genel olarak en az 2-3 uygulama ile 200-400 ml / 100 lt suya dozunda uygulama yapılması tavsiye edilir. Uygulama genç fidanlar üzerinde veya meyve ağaçlarının aktif hale geldikleri ve demir eksikliğinin görüldüğü dönemlerde yapılır. 3v ferro neden kullanılmalı? Organik şelatlı demir çözeltisidir. Demir bitkiler için çok önemli bir mikro elementtir. Bitkide klorofil oluşumu için gereklidir. Dolayısıyla bitki de yeşil renk oluşmasını sağlar.Fotosentez ve protein oluşumu için mutlak gereklidir .Çok rahat bir şekilde yapraktan da uygulanabilir.Herhangi bir yakıcılığı yoktur .Çeşitli ürünlerdeki demir eksikliklerini (kloroz) gidermek için kullanılır.Her türlü meyve ağacı, bağ, narenciye, sebze, süs bitkilerinde demir noksanlığından ileri gelen sarılığın (kloroz) giderilmesini sağlar.Kullanıldığı tüm bitkilerdeki yeşil aksama koyu yeşil renk, daha fazla tomurcuk ve çiçek oluşumunu sağlayarak yüksek verim ve kaliteli ürün elde edilmesini sağlar. %6 oranında amin azotu içermektedir. Özellikle yüksek ph'lı ve kireçli topraklarda demir eksikliğini, topraktan uygulama ile gidermek zordur. 3v’in yapraktan uygulanabilir olmasını yanı sıra, bu tip topraklarda da problemi çözmek daha kolay olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 20 L
  • Ağırlık 24 Kg
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver