Veito Ch 1800 Xe 1800 Watt Karbon Infrared Isıtıcı

2.899 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL

Ürün Bilgileri

Veito Ch 1800 Xe 1800 Watt Karbon Infrared Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elevats Satıcı Ünvanı: HAKAN AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0310494945
    Bu ürün Elevats tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Veito ch 1800 xe 1800 watt karbon ınfrared ısıtıcı + ayak hediyeli ch-1800xe Hafif ve şık tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım olanağı sağlayan veito ch 1800 xe 1800 w karbon infrared ısıtıcı, taşıma aparatı ile pratik bir ısınma imkânı yaratıyor. 1800 watt’lık enerji gücüyle etkili ve verimli bir ısı sunan ısıtıcı, iki kademeli güç ayarıyla tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Şık tasarım ve pratik kullanım Hafif alüminyum yapısı ve taşıma aparatıyla konfor sağlıyor. Yükseklik ayarı sayesinde etkili bir performans sergiliyor. Devrilme emniyeti ile güven veriyor. Karbon filamenti sayesinde uzun ömürlü, verimli bir ısı sunuyor. Teknik detaylar Enerji gücü (watt): Maksimum 1800 w Besleme gerilimi: 220-240 v ac Frekans: 50/60 hz, tek faz Kademe sayısı: 2 kademeli (900 w / 1800 w) Boyut (mm): 1290 x 400 x 400 Yükseklik ayarı (mm): 850 – 1290 Iki kademeli güç ayarı sayesinde her ihtiyaca yönelik etkili bir çözüm sunan veito ch 1800 xe 1800 w karbon infrared ısıtıcı, infrared teknolojisi ile çevre ve insan dostu bir performans sergiliyor. Taşıma aparatı sayesinde kolayca yer değiştirme olanağı veren ısıtıcı, yükseklik ayarı ile pratik ve etkili bir kullanım sağlıyor. Güneşe en çok benzeyen ısıtıcı türü olan infrared teknolojisi sayesinde havadaki oksijeni tüketmeyen veito, tozları yakmıyor ve hijyenik bir ortam yaratıyor. Alerjisi olan kişilere herhangi bir zararı bulunmayan bu ısıtıcı türü, en sağlıklı ısıtıcı sistemi olmasıyla biliniyor. Sahip olduğu devrilme emniyeti ile güvenli bir kullanım sunan ısıtıcı, olası kaza durumlarında kendini kapatarak tehlikelerin önüne geçiyor.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver