Veg&Bones 3 Işkembe Ve 3 Kelle Paça Çorbası Avantajlı Paket 6 Adet

484 TL
(80,67 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
789,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veg&Bones 3 Işkembe Ve 3 Kelle Paça Çorbası Avantajlı Paket 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bonita Gıda San.Tic.Ltd.Şti Satıcı Ünvanı: BONİTA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179065163700016 Vergi Kimlik Numarası: 1790651637
    Bu ürün Bonita Gıda San.Tic.Ltd.Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geleneksel gurme çorbalarımız veg&bones işkembe çorbası ve veg&bones kelle paça çorbasını avantajı paket ile sizlere sunuyoruz. Afiyet olsun! 3 adet işkembe çorbası, 480ml cam kavanoz 3 adet kelle paça çorbası, 480mi cam kavanoz Katkı maddesi, koruyucu ve kıvam artırıcı içermez. Cam kavanozda steril olarak ambalajlanmıştır. Bir kavanoz çorba yaklaşık 2 kişiliktir. Korumalı özel köpük ambalajda güvenli teslimat ile sizlere ulaştırıyoruz. Veg&bones işkembe çorbası: Çorbaların baştacı... Müdavimlerinin vazgeçemediği... "olsa da içsek” denilen çorbaların akla ilk geleni… Işkembenin kendine has özelliğinden dolayı, evlerimizde pişirilmesi oldukça zor ve zahmetlidir. Yoğun hayat temposundan kalan vakitlerde, işkembe çorbası gibi vakit alan bir yemeğin cam kavanozda hazır bir şekilde elinizin altında olması, size hem keyif katacak hem zamandan büyük tasarruf ettirecek. Içindekiler: Veg&bones özel reçeteli ilikli dana kemik suyu (havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, elma sirkesi, tane karabiber, kekik, defne yaprağı, zencefil, karanfil), dana işkembe eti, buğday unu, tereyağ, limon suyu, yumurta ve tuz ile pişirilmiştir. Veg&bones kelle paça çorbası: Kelle ve paça etinin yumuşaklığını damağınızda hissedeceğiniz veg&bones kelle paça çorbası, paça suyundaki mineraller ve kolajen içeriğinin sayısız faydalarını da beraberinde getirmektedir. Içindekiler: Ürün dana paça suyu, dil eti, paça eti, yanak eti, buğday unu, krema, karabiber, limon, sarımsak, ayçiçek yağı ile pişirilmiştir. Ürün bilgileri: Doğal ve katkısız olarak üretilmiştir. Hijyenik koşullarda ısıl işlemle sterilize edilerek ambalajlanmıştır. 18 ay boyunca tazeliğini ve lezzetini korur. Kavanoz açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 48 saat içinde tüketebilirsiniz. Ürün yaklaşık iki kişiliktir. Ürün tüketilmeye hazırdır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Kavanozdaki ürünü ısıtarak doğrudan tüketebilirsiniz. Ürünümüzü tercihinize göre tuz, limon suyu, sarımsak ve çeşitli baharatlar ile lezzetlendirebilirsiniz. Doğal yapısı gereği üründe topaklanma, dibe çökme gibi durumlar yaşanabilir. Bozulma belirtisi değildir. Kavanoz kapağı bombeleşmiş ve sızdırmış ürünleri tüketmeyiniz. Işletmemiz ıso 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi, ıso 9001:2015 kalite yönetim sistemi ve brc standartlarında üretim ve paketleme yapmaktadır. Türk gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Parti no ve tavsiye tüketim tarihi kapağın üzerindedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Sıvı Çorba
Geri Bildirim Ver