Veet Sir Ağda Bandı Nor. Cilt Yüze Özel

199 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,89 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veet Sir Ağda Bandı Nor. Cilt Yüze Özel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİYA KOZMETİK GRUP Satıcı Ünvanı: ERSEL SONSAAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7740148262
    Bu ürün LİYA KOZMETİK GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz Bölgesi Normal Ciltler İçin En Kısa Tüylerde Bile Etkili Yeni Easy-Gelwax™ teknolojisi sayesinde bantları ısıtmaya son Formülü Shea Yağı ve Kırmızı Meyveler ile zenginleştirilmiştir ÜRÜN AÇIKLAMASI Yeni Easy-Gelwax™ teknolojisiyle geliştirilmiş jel formülü: • Cilt üzerinde kolayca dağılır ve cildinizi değil, en kısa tüyleri* yakalar, *1.5 mm • Tüyleri kökünden alarak 28 güne kadar pürüzsüzlük sağlar. Bu sayede ağda bantlarını daha önce kullanmamış kişilerin bile ilk seferde mükemmel sonuç almasını sağlar. Hoş kokusu ve güzel renkleri ile özel jel dokunun cildinizde bıraktığı hissin tadını çıkarın. Normal ciltler için geliştirilen Veet Sir Ağda Bantlarının içeriğindeki Shea Yağı cildinizi nemlendirir ve Açai Üzümü cildinizde güzel koku bırakır. KULLANIM BİLGİSİ Veet Ağda Bantlarını kullanmadan önce uyarıları dikkatlice okuyunuz. Bantları birbirinden ayırmak için elleriniz arasında ovuşturmanız gerekmemektedir! 4 adımda mükemmel sonuç: 1-Ağda Bantlarını Easy Strip™ kavrama şeritlerinden tutarak dikkatlice birbirinden ayırın. 2-Bandı Easy Strip™ kavrama şeridi yardımıyla cildinize yapıştırın ve bandın iyice yapıştığından emin olmak için tüylerin uzama yönünde ellerinizle bir kaç kez ovuşturun. 3-Bir elinizle cildinizi sıkı tutarak diğer elinizle Easy Strip™ kavrama şeridini kavrayın. Hızlı bir hareketle bandı tüylerin büyüme yönünün aksi yönünde çekin ve bandı cildinize mümkün olduğunca yakın tutun. 4-Ağda yaptıktan sonra, cildinizde kalan ağdayı temizleme mendili ile silin.
Geri Bildirim Ver