Varta 1000mah Şarjlı Aaa Ince Pil

150 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
158,29 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Varta 1000mah Şarjlı Aaa Ince Pil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAHİN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: İSMAİL ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930379509
    Bu ürün ŞAHİN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VARTA 1.2Volt 1000maH Ni-MH Şarjlı İnce Kalem Pil AAA Yüksek Kalite - Ni-MH 1,2 Volt 1000mA AAA Şarjlı İnce Kalem Pil 2'Li Paketlerde Kullanım Alanları
  • Fotoğraf Makinaları, Alarm, Elektronik kumandalar ve 2 Adet AAA İnce Kalem pil ile çalışan Cihazlarda kullanıma uygundur. VARTA Şarj Edilebilir AAA İnce Kalem Pil 1000 mAh 2'li Paket VARTA yalnızca bir pil markası değildir. VARTA sizin bütün güç ihtiyaçlarınıza çözüm üretiyor. Cep telefonu sarj aletlerinden şarj edilebilir pillere kadar, VARTA sizin yaşam tarzınıza uyacak enerjiye sahiptir. PİLLER VARTA piller, en fazla ihtiyaç duyduğunuz zamanda ve yerde güvenilir enerjiyi sağlama geçmişine sahiptir. Duracell, ürün çeşitliliği ile tüm ihtiyaçlarınıza uygun doğru enerjiyi sağlar. SARJ EDİLEBİLİR VARTA Şarj Edilebilir Pillerinizi yüzlerce kez kullanabilirsiniz. Ayrıca taşınabilir ve kompakt şarj cihazları ile şarj edilebilir pillerinizi ister dışardayken ister evdeyken rahatça şarj edebilirsiniz. Yeni Varta şarj edilebilir piller, sıradan şarj edilebilir piller gibi kullanılmadıkça güçlerini kaybetmezler. Kullanmadığınız sürece, 12 aya kadar dolu olarak kalırlar. Ürün Japonya Menşeilidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip AAA İnce Kalem
Geri Bildirim Ver