Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500ml+ Koltuk Leke Çıkarıcı 660 Ml

444 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
457,99 TL
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500ml+ Koltuk Leke Çıkarıcı 660 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500ml+ Koltuk Leke Çıkarıcı 660 Ml
Geri Bildirim Ver

Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500 ml + Koltuk Leke Çıkarıcı 660 ml

Evde temizlenmesi gereken birçok şey bulunur. Yaşadığınız alanı temiz tutmak isteyebilirsiniz. Büyük boyutlardaki ürünlerin hijyeni bazen zor olabilir. Halı ya da koltuk gibi büyük ürünlerin, temizliği zorlu ve yorucu olmak zorunda değildir. Vanish Kosla halı temizleyici sprey 500 ml + koltuk leke çıkarıcı 660 ml ile evinizin temizliği kolay bir hale gelir. Ev temizliğinde size yardımcı olacak bu ikili ürün, koltuk ve halınızı üst düzey kaliteli bir şekilde temizler. Lekeli ve kirli yüzeylerde maksimum efor sunar. Spreyli kullanımı ile kolayca lekeli yüzeye ürünü uygulayabilirsiniz. Ürün, uyguladığınız zemini zedelemeden en iyi şekilde temizler. Zorlu lekeleri dahi zemini soldurmadan çıkarır. İki ürün de temelde aynı prensiple çalışır. Sadece uygulandıkları zeminler farklıdır. Temizlik yaparken bu iki ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Zorlu leke temizliği
  • Spreyli kullanım
  • Soldurmayan hızlı temizlik

Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500 ml + Özellikleri

Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500 ml + Özellikleri

Temizlik, günlük hayatın vazgeçilmezlerindendir. Koltuk ve halı gibi büyük eşyaların hijyenini sağlamak biraz yorucu olabilir. Vanish Kosla halı temizleyici sprey 500 ml + ile kolayca halıların hijyenini sağlayabilirsiniz. Koltuklarınızı ise Kosla Vanish koltuk leke çıkarıcı sprey 660 ml ile rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Kolaylığı ve çıkarma gücüyle sizi rahatlatacak olan bu ikili ürün, büyük beğeni kazanır. Koltuklar fazla kullanıldığı ve üzerinde pek çok şey yapıldığı için kolay kirlenir. Çözümü ise iyi bir üründür. Yiyecek, içecek ve benzer şeyler döküldüğünde kolay bir şekilde spreyle temizlik yapılır. Halı leke çıkarıcı ise anında ve etkili çözümdür. Halılar genelde üzerine bir şey dökülmesi en kolay eşyalardandır. Temizlemesi ise uzun sürelidir. Ama bu sprey ile 30 saniye içinde hijyen etkisini gözle görebilirsiniz. Bu kullanışlı ve pratik leke çıkarıcıları siz de uygulayabilirsiniz.

Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500 ml + Avantajları

Vanish Kosla Halı Temizleyici Sprey 500 ml + Avantajları

Evdeki eşyalara yiyecek, içecek ve daha pek çok şey dökülebilir. Halı gibi temizlemesi zor bir eşyayı beş dakikadan az sürede çıkaran Vanish Kosla halı sprey, size gerçek rahatlığı yaşatır. Halı gibi zor temizlenen yüzeylerde dahi üstün etkilidir. Zemine dökülen şeyin biraz tortusunu aldıktan sonra spreyi sıkıp, 5 dakika bekletmek yeterli olur. Sonrasında bezle ovalamanız yeterlidir. Kosla Vanish koltuk leke çıkarıcı sprey ile de aynı kolay uygulamayla lekelerden arınabilirsiniz. İki ürün de özel formülleri sayesinde uygulandıkları zemine derinlemesine nüfuz edip temizler. Ürünler uygulanan zemini yıpratmaz. Ayrıca aşındırmaz. Etkili sonuçları tek kullanımda dahi görürsünüz. Ürünün yorumları da pozitif yöndedir. Leke çıkarıcıların minik ve nazik dokunuşları ile özel formülleri sayesinde kolay temizliğe ulaşabilirsiniz. Bu seçeneklerle konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Vanish Kosla Halı ve Koltuk Leke Çıkarıcı Fiyatları

Vanish Kosla Halı ve Koltuk Leke Çıkarıcı Fiyatları

Vanish Kosla halı temizleyici sprey 500 ml + koltuk leke çıkarıcı 660 ml fiyatı, ürünlerin özellikleri esas alınarak belirlenir. Özelliklerinden dolayı fazlasıyla avantajlı olan bu iki ürün, hayatı büyük oranda kolaylaştırır. Aniden oluşan lekeleri, kolay ve pratik şekilde temizleyebilirsiniz. Ürünlerin kullanımı da gayet basittir. Size kullanım aşamasında zorluk çıkarmaz. Fiyat ve performans olarak, son derece etkili ürünlerdir. İnatçı lekelerle savaşırken, kumaşa zarar vermez. İçeriği ve fiyatı doğru orantılıdır. Hızlı ve çabuk sonuca ulaşırsınız. Bu ikili paket, fiyatıyla da müşterileri kendine çeker. Kaliteli ve içeriği güvenilir olan Kosla’nın bu ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Boyutları size uzun süre yeterli olur. Lekelerle mücadelede ilk yardımcınız haline gelir. Özellikleri ve avantajlarıyla donanımlı olan bu ürünleri; bir paket halinde cazip fiyata Trendyol’dan satın alabilirsiniz.