2
Olta İğnesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

valkyrie 78 Parça Rapala Jig Sahte Olta Yem Ve Aksesuar Seti Tatlı Ve Tuzlu Su Uyumlu

609,68 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
İğne No: 7/0
7/0

Ürün Bilgileri

valkyrie 78 Parça Rapala Jig Sahte Olta Yem Ve Aksesuar Seti Tatlı Ve Tuzlu Su Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestbuystore Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDEM SÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1253346860800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810342910
    Bu ürün Bestbuystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 78 Parça Balıkçılık Yemleri ve Aksesuarları-Olta takımı seti, en popüler Popper / Minnow / VIB / Karides / Spinner / Plastik Solucanlar / Kancalar ve tatlı su ve tuzlu su, her türlü balıkçılık koşulu için uygun diğer aksesuarları içerir.Gerçekçi Gövde - Balık yemi setinde çok keskin ve dayanıklı 2 dikenli tweeter kancası bulunur. Gerçeğe yakın 3D gözler ve gerçekçi balık desenli kaplamalar, çeşitli balıkları çeker ve bu da balıkları daha kolay almanıza yardımcı olur.Saklaması ve Taşıması Kolay - Kalınlaştırılmış beş bölmeli bir kutu ile donatılmış olta takımı, tam olta takımlarını almanızı kolaylaştırır, 7,4 x 4,33 x 1,18 inç ölçülerindedir, balıkçılık koltuk kutunuz veya balıkçı sırt çantanız için uygundur.Dayanıklı ve Güvenilir Tasarım - Yüksek kaliteli sert plastik, yumuşak plastik, çelik, demir veya alüminyumdan yapılmış, güçlü ve dayanıklıdır.Balık Tutanlar İçin Harika Hediyeler - Balıkçılık lures kiti, çeşitli balıkçılık etkinliklerinde kullanılabilen birçok yem ve aksesuar içerir, yeni başlayanlar veya bağımlılık yapan balıkçılar için harika bir hediye.?Premium Balık Yemi Kiti? Bu pakette olta yemleri, kancalar, Jig Kafası, Ağırlık Platinleri, Olta Durdurucu, Namlu Fırdöndü, Serbest Takım Kutusu dahil olmak üzere neredeyse tüm aksesuarlar bulunur. Gerçekçi tasarım, çeşitli boyut ve şekil yemleri, farklı ortamlarda çeşitli balık türlerini (levrek, turna balığı, muskie, alabalık, walleye, bluegill, sarı levrek, somon vb.) yakalamanızı kolaylaştıracaktır.?Harika 94 parçalı Balık Yemi Seti? (Rastgele Renkler) sert yem 9 adet (2 Minnows, 1 VIB ve 6 metal yem), yumuşak yem 34 adet (1 Topwater kurbağası ve 33 adet çeşitli yumuşak yemler), aksesuarlar 50 adet (iğneler, buminous) boncuklar, fıçı balıkçılık fırdöndüleri, jig kancaları, pirinç mermi platinleri, kırmızı pullar, yarık halkalar).?Hem Tatlı Su hem de Tuzlu Su için?Okyanus tekne balıkçılığı, okyanus kaya balıkçılığı, okyanus sahil balıkçılığı, göl, nehir, rezerv, gölet ve akarsu için mükemmeldir. Bu yemler çok gerçekçi ve iyi yüzüyor.?Taşınabilir Malzeme Kutusu? Tüm olta takımları, taşıması ve düzenlemesi kolay plastik bir kutu içinde paketlenmiştir. Karışıklığa elveda deyin.?Hem Yeni Başlayanlar Hem de Deneyimli Balık Tutanlar İçin Harika Bir Hediye? Gerçeğe yakın tasarım, çeşitli boyut ve şekil yemleri, farklı ortamlarda çeşitli balık türlerini yakalamanızı kolaylaştıracaktır.
Geri Bildirim Ver