valkyrie 5-165kg Profesyonel El Bilek Ve Kol Güçlendirici Kavrama Egzersiz Aleti Ayarlanabilir El Ya

388,24 TL

Ürün Bilgileri

valkyrie 5-165kg Profesyonel El Bilek Ve Kol Güçlendirici Kavrama Egzersiz Aleti Ayarlanabilir El Ya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestbuystore Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDEM SÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1253346860800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810342910
    Bu ürün Bestbuystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?KAVRAMA GÜCÜ VE GERİ SARMA GÜCÜ OLUŞTURUN? Ayarlanabilir kavrama güçlendirici, elleri, önkolları, bilekleri ve parmakları güçlendirmek için mükemmeldir. Basit ama etkilidir ve tutuşunuzu güçlendirmeye, stresi hafifletmeye ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olur.[Rahat ve uzun ömürlü] El antrenörünün ergonomik tasarımı, tekdüze güç, yumuşak kavrama ve mükemmel esneklik sayesinde ele iyi oturur ve hem erkek hem de kadın, genç, küçük ve büyük eller için uygundur. Ve yaşlı.[Ayarlanabilir Direnç] El antrenörünün direnci 5 ila 165 kg arasında kolayca ayarlanabilir, ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz
  • bu, erkek ve kadınların kavrama gücü egzersizi yapması için çok uygundur.Yüksek kalite ve uzun dayanıklılık: kavrama antrenörü, çift kalınlaştırılmış yaylarla, dayanıklı ve kolayca deforme olmayan, yüksek mukavemetli ABS plastikten ve güçlendirilmiş metal alaşımdan yapılmıştır. El antrenörünü her yerde, her zaman kullanabilirsiniz, kullanımı son derece kolaydırGeniş uygulama yelpazesi: Parmak eğiticisi, bileğin, parmakların ve ön kolun gücünü ve hızını artırmak için mükemmeldir. Dağcıların, tenisçilerin, sporcuların ve müzisyenlerin parmak ve bilek becerilerini geliştirmeleri için mükemmel olmasının yanı sıra, ellerin gücünü geri kazandırmak için de idealdir.Fizik tdavi ve rehabilitasyon amacıyla kullanmak için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver