valkyrie 10 Adet 10cm 9gr Minnow Sahte Olta Yem Seti Rapala 1m Derinlik 10 Farklı Renk Karbon Çelik

486,40 TL

Ürün Bilgileri

valkyrie 10 Adet 10cm 9gr Minnow Sahte Olta Yem Seti Rapala 1m Derinlik 10 Farklı Renk Karbon Çelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestbuystore Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDEM SÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1253346860800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810342910
    Bu ürün Bestbuystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • : Bas Alabalık , başlayanlardan ustalara her balıkçı için mükemmeldir. balık tutmayı seven herkes için bir hediye.?Gerçekçi Balık Yemleri?: Sert Yüzme Yemleri gerçekçi bir görünüme sahiptir, yüzey dokusu açıktır, balığın yüzey tasarımını taklit eder, yemlerimiz balıklar için çekicidir.? Sınıf Malzeme?: Mini Crankbait Balıkçılık Yemleri metal kancalardan, gerçekçi 3D balık gözlerinden ve gerçekçi boyadan yapılmıştır, balıkları çekebilir. İç bilyası ile ses ve titreşim yaparak balıkların ilgisini çeker.?Geniş Uygulama?: Lures, hem tatlı su hem de tuzlu su balıkları için uygundur. Pike, yayın balığı, redfish, alabalık, çipura, muskie, roach, walleye vb.?Mini Boyut?: Mayo Uzunluğu 2,7 cm/1,06 . hızlı ve derin kapsama alanı için geniş dil. Farklı renk 5 adet minyon yem (kutu dahildir)

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver