valide sultan Tüy Azaltıcı Ve Etkili Limon Kabuğu Yağı Serumu 30ml& Karınca Yumurtası Yağı 20ml

199 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

valide sultan Tüy Azaltıcı Ve Etkili Limon Kabuğu Yağı Serumu 30ml& Karınca Yumurtası Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kil&Ens Cosmetics Satıcı Ünvanı: ARİF YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670715806
    Bu ürün Kil&Ens Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı 20 ml Ürün bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir. Tüm yaş grupları, kadın, erkek, uygulamasında hiçbir sakınca yoktur. Yüz, kulak, burun göğüs, bacak her yerde kullanılabilir. Kullanım Şekli: Tüylü olan bölge klasik yöntemlerle (ağda, cımbız, epilasyon vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını temizlenen bölgeye elinizle masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. İşlemi 4-6 seans (takriben 4-6 ay) uygulayınız. Uyarı: Harici kullanım içindir. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız. Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayın. * Valide Sultan Limon Kabuğu Yağı, özel formülüyle istenmeyen tüylere karşı mücadele için pratik, kökten etkili, acısız ve ekonomik bir çözüm sunuyor! Limon Kabuğu Yağı Tüy Azaltıcı Tüy Serum * Tüy gelişimini yavaşlatır * Tüy yoğunluğunu azaltır * UVA/UVB güneş koruması sağlar * Uzun süreli nemlendirici etkilidir NEDEN Limon Kabuğu Yağı ? * İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri temel olarak iki gruba ayrılır. * Tüylerin sadece görünen bölümlerini yok eden metotlar büyümeyi durdurmadığından uzun vadeli sonuçlar vermezler. * Tüyleri köklerinden yok eden metotlardan bir bölümü sadece koyu renkli tüylerde etkili, bir bölümü acı verici ve uygulanması zahmetli, aynı zamanda cilde zararlı, bir bölümü de çok pahalıdır. * İçeriğindeki aktif madde sayesinde tüylerin büyümesini yavaşlatmaya ve uygulanan bölgede tüy yoğunluğunu azaltmaya ve tüylerin incelmesine yardımcı olur. * Tüy köklerine ulaşarak onları köklerinden etkiler. * Etkisi tüyün yapısına bağlı değildir. İnce, kalın, koyu veya açık renkli tüylerde sonuç verir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver