VALENCIA Vc104t Klasik Gitar 4/4 Naturel Sap Çelikli

3.400 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.900 TL

Ürün Bilgileri

VALENCIA Vc104t Klasik Gitar 4/4 Naturel Sap Çelikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Genç Müzik Satıcı Ünvanı: LEVENT GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1565599350800017 Vergi Kimlik Numarası: 3920265304
    Bu ürün Genç Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Model: VC104T Body Shape: CLASSICAL GUITAR Size: 4/4 Color: NATURAL Full Color Packaging: YES Top: LINDEN Back & Sides: LINDEN Top Binding: ABS-BLACK Side Binding: ABS-BLACK Neck:NATO with Truss Rod Fingerboard: EBONIZED MAPLE Neck Binding: ABS-BLACK Neck Side Dots: YES Fret Wire: 19 FRETS
  • BRASS Bridge: EBONIZED MAPLE Bridge Saddle:PLASTIC
  • Rosette Decoration: TRADITIONAL - ROPE DESIGN Machine Heads: NICKEL PLATED WITH WHITE BUTTONS Scale: 4/4 = 650mm (25 5/8”) Nut Width: 4/4 = 52mm (2 1/16”) Finish: GLOSS

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Valencia TMK033411003544 Vc104t Natürel Sap Çelikli 4/4 Klasik Gitar

Gitar, müzik eğitimine başlayanların en çok tercih ettiği popüler enstrümanlardan biri olur. Öğrenme aşamasında kaliteli bir gitar kullanmak performansı doğrudan etkiler. Valencia VC104T 4/4 natürel sap çelikli klasik gitar hem görünümü hem de malzeme kalitesi ile dikkat çeker. Bir enstrüman çalmayı öğrenerek, hayatınıza renk katmayı düşünüyorsanız bu ürünü, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Yetişkinlerin yanında gençlerin kullanımına da uygun olan Valencia VC104T 4/4 natürel sap çelikli klasik gitar, yeni başlayanlar için ideal bir kullanım sergiler.

  • Başlangıç seviyesi için idealdir.
  • Doğal ahşap rengindedir.
  • Boyutu: 4/4

Valencia VC104T Natürel Sap 4/4 Klasik Gitar Özellikleri

Valencia VC104T Natürel Sap 4/4 Klasik Gitar Özellikleri

Valencia VC104T 4/4 boyutunda bir gitar modeli olur. Tam boy olarak bilinir ve yaklaşık olarak 64 cm uzunluğa sahiptir. Valencia VC104T 4/4 natürel sap çelikli klasik gitar, performansı ve sağlamlığı ile öne çıkar. Dayanıklı bir kullanım sunması için çeşitli materyaller ve farklı ahşap türleri birlikte işlenir. Enstrümanın kasa olarak isimlendirilen ana gövdesi, ses akışını yükselten ıhlamur ağacından üretilir. Sap kısmında bir tür, Uzak Doğu maunu olan nato ağacı tercih edilir. Klavye ve köprü bölümlerinde kullanılan malzeme ise karartılmış akçaağaç olur. Köprü eşiği ise plastikten üretilir ve burgular nikel kaplama plastik olur. Burgular, sağlamlığı ile daha iyi akort tutar. Doğal ahşap rengiyle son derece hoş bir görünüm sergileyen Valencia VC104T modelinde, naylon tel kullanılır.

Valencia VC104T Natürel Sap 4/4 Klasik Gitarı Kimler Alır?

Valencia VC104T Natürel Sap 4/4 Klasik Gitarı Kimler Alır?

Valencia VC104T 4/4 natürel sap çelikli klasik gitar, müzik eğitimine yeni başlayanlar için iyi bir seçim olur. Gitar çalmayı öğrenmek isteyenler, bu enstrüman ile eğitim sürecini kolaylaştırır. Boyutları ve malzeme kalitesi, gitar tekniklerini daha iyi kavramayı sağlar. Kendinizi geliştirmeniz ve notaları öğrenmeniz daha hızlı olur. Valencia VC104T 4/4 natürel sap çelikli klasik gitar, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Boyu 1,50 ve üzerinde olan herkes bu gitarı, rahatça çalabilir. Bu da ürünün, ortalama 11 yaşı geçmiş herkes için uygun olduğu anlamına gelir. Gitar çalmayı hâlihazırda bilen kişiler de Valencia VC104T 4/4 natürel sap çelikli klasik gitarı tercih edebilir. Ek olarak bu ürün, renk ve tasarım olarak da herkese hitap etmeyi başarır.

Valencia VC104T Natürel Sap 4/4 Klasik Gitar Kaliteli mi?

Valencia VC104T Natürel Sap 4/4 Klasik Gitar Kaliteli mi?

Valencia, Avustralya kökenli ünlü gitar üreticisi olarak tanınır. Alanında uzman markanın üretimi olan bu gitar, kalitesi ile müzikseverlerin beğenisini kazanır. Müzik eğitimi almaya başlayanlar için uygun fiyatlı cazip ürünler arasında yer alır. Valencia VC104T 4/4 natürel sap çelikli klasik gitar yorumları, kalitesi ve kullanım kolaylığını ortaya çıkarır. Sağlam materyallerden üretilen ve ses kalitesiyle dikkat çeken bu gitar, aynı zamanda bir dizi hediye ile alıcıya ulaşır. Ürünün yanında ücretsiz olarak gönderilen pena ve yedek teller, masrafları azaltır. Pena, öğrenme sürecinde parmakları korur. Yedek teller, akort ve kopma sorunlarına karşı kullanılır. Bir diğer hediye de taşıma çantası olur. Bu çantayla Valencia VC104t 4/4 natürel sap çelikli klasik gitarı istediğiniz yere kolayca götürebilirsiniz. Aynı zamanda enstrüman yağmurdan koruyan çanta, çift kolu ile sırta takılarak kolayca taşınabilir. Trendyol'dan bu ürünü satın alabilir, kolayca kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.