Vagonlife VAGON LİFE PASLANMAZ ÇELİK BESLENME KABI-BL2106 Beyaz

690 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Vagonlife VAGON LİFE PASLANMAZ ÇELİK BESLENME KABI-BL2106 Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZÜMRÜT KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: HAKAN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930140457
    Bu ürün ZÜMRÜT KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vagonlife Bento Lunch Box Yeni Nesil Sefer Tasları,Yemek Kutuları ile buluşturuyor..Ofis,iş okul,kreş anaokulu piknik ve dış mekan aktivitelerinde kullanım için idealdir.Ürün Özellikleri :*** Tek Kat Tek Bölme (Çatallı Kaşık)Tek Parça Çelik Hazne. **Kapak Çatallı Kaşık Bölmesi ile tasarlanmıştır. **Kapasite 550 ml ölçüler boy 21 cm en 13 cm yükseklik 7 cm boş ağırlık :330gr.ÖNEMLİ UYARILAR: BENTO LUNCH BOXLARDA TERMOS ÖZELLİĞİ BULUNMAMAKTADIR..İÇ TEPSİ PASLANMAZ ÇELİKTİR KAPAK SİLİKONLARI SAYESİNDE YEMEKLERİNİZİ 3-4 SAATE KADAR SICAK TUTACAKTIR( ORTAM ISISI GÖZÖNÜNDE BULUNDURULDUĞUNDA)Yalıtım etkisi dış sıcaklıktan etkilendiği durumlarda BENTO BOXLARIN haznesine sıcak su doldurarak (BENMARİ YÖNTEMİ İLE) yemeklerinizi ısıtabilirsiniz..**Yıkanabilir silikon halka (lütfen sökmeyiniz) ve sıkıca kapanan sağlam kapak sayesinde sızdırmazdır.***BULAŞIK MAKİNASINDA YIKANMASI ÖNERİLMEZ ( çelik tepsileri hariç)**MİKRODALGA, FIRIN İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.**Paslanmaz Çelik Malzeme, Güvenli ve Dayanıklı**Bento öğle yemeği kutusunun içi yüksek kaliteli SUS304 paslanmaz çelikten yapılmıştır, **Çocuklar için Bento kutusu ve kapağı, ellerinizi yalıtmayan ve yakmayan, gıda sınıfı güvenli PP plastikten yapılmıştır. BPA içermez, kullanımı güvenlidir..**Yiyeceklerin taşmasını etkili bir şekilde kapatmak ve önlemek için U-şekilli bir mandalla birlikte çalışan bir sızdırmazlık silikon halkasına sahiptir...

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Kapasite 500 ml
Geri Bildirim Ver