Vagonlife Taşınabilir 304 Paslanmazçelik Çocuklar Öğrenci Ve Ofis Için Sızdırmaz Yemek Kutusu Sefer

740 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Vagonlife Taşınabilir 304 Paslanmazçelik Çocuklar Öğrenci Ve Ofis Için Sızdırmaz Yemek Kutusu Sefer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZÜMRÜT KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: HAKAN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930140457
    Bu ürün ZÜMRÜT KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birinci Sınıf Malzeme - 18/8 paslanmaz çelikten ve gıda sınıfı PP plastikten, güvenli ve toksik değildir. Öğle yemeği çantası ve gereç seti -YFBXG İstiflenebilir Öğle Yemeği Kutusu , taşınabilir bir kaşık ve çatal seti. Bu öğle yemeği kutusu seti, öğle yemeği için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. İşe, okula, spor salonuna, pikniğe, kampa vb. getirebilirsiniz.Yiyecekleri sıcak tutun - Paslanmaz çelik bento öğle yemeği kutusu genellikle yiyecekleri 1-2 saat sıcak veya soğuk tutabilir, yalıtımlı öğle yemeği çantası 2-3 saat tutabilir. Bu yemek kabı mikrodalga ısıtma için kullanılabilir (kapaksız), sadece paslanmaz çelik kabı çıkarmanız ve ısıtmak için mikrodalgaya koymanız gerekir.Sızdırmazlık ve Dökülme Koruması - Bu yemek kabının temel olarak üç katmanı vardır ve her paslanmaz çelik kabın bir kapağı vardır. Sızıntı ve dökülmeyi önlemek için katmanlar arasındaki bağlantının sıkı olduğunu lütfen unutmayın. Ve lütfen her katmanın altındaki sızdırmazlığı sağlayacak silikon valfi kaybetmeyin.Porsiyon Kontrolü İçin İdeal -Üç katmanlı istifleme tasarımıyla, yiyeceklerinizin miktarını ve türünü kontrol etmek için yiyecek kapasitenize göre farklı katmanlarda beslenme kutuları seçebilirsiniz. Sağlıklı yaşamınıza eşlik etmesi için YFBXG yemek kabı kullanabilirsiniz!

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,94 L
  • Renk Pembe
  • Model Yemek
Geri Bildirim Ver