Vadi Yayınları Açık Pencere

444,01 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Vadi Yayınları Açık Pencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcebi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Kitapcebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazilariyla okuyucularini essiz bir tefekkür yolculuguna çikartan Gökhan Özcan, bu sefer bambaska pencereler açiyor gönül dünyamiza 'Açik Pencere'sinden uzanan kalemi ve fotograf makinasiyla. Sözcüklerin kimi zaman anlatmakta kifayetsiz kaldigi an lari, bir kadraja sigdirarak kaziyor hafizamizin en müstesna kösesine. Gökhan Özcan, 'Açik Pencere'de alisilmis tinidaki yazilari, belgesel tadindaki fotograflariyla araladigi pencereden, selama duruyor tüm dostlarina… 3N 1K Kitabi kim ler okumali? Yasanilan güzel zamanlara özlem duyan ve an i yasamak isteyen herkes… Kitapta ne ler var? Hayata dair yazilarin yani sira, yazarin kendi kadrajindan yasamin ta kendisi… Kitap neden yazildi? Hizla dönen dünyada, durup nefeslenmemize vesile olmak için… Kitap niçin okunmali? Insan doguyor, yasiyor ve ölüyor. Iste o 'yasamak' kismi nasil olmali nin cevabi karinca kararinca bu kitapta… Akilda Kalanlar : - Bu zamanin insanlarinin çok seye ihtiyaci var. Ama en çok
  • bir saat tamircisi gibi hayatin ayarini yapacak incelige, hassas bir hayat isçiligine ihtiyaci var. - Bizi sadece fiziksel görünümümüz ayirmaya basladi birbirimizden.Asil kalpleri degil midir oysa insanlari birbirinden farklilastiran? - Sanki cilt cilt kitaptik eskiden de, simdi sadece tek bir cilt olarak kaldik. Her seyi basit kelimelerle özetleyen tek ciltlik bir kitap! - Oyuncaklarla oynamayi yasamanin yerine koymaktan vazgeçmedikçe, hiçbir sey yasamak istedigimizle yasamak zorunda oldugumuzu ayni sey kilmayacak. - Insanlik henüz iç kiriklari teshis edecek röntgen cihazini gelistiremedi. Muhtemel ki hepimiz iç dünyalarimizda en az cam çocuklarin güçsüz bedenleri kadar kirilganiz! - Ama dilimiz ne söylerse söylesin, biz aslinda gizli bir hosnutluk duyariz yasadigimiz karmasadan. Çünkü hayat, henüz devami yazilmamis bir cümlenin heyecan verici sirlariyla doludur insan için. - Çocuklarimizi kendi kaybettiklerimizi kazanmaya zorluyor, kazanmaya muhtaç olduklari tek imtihanin hazirligindan alikoyuyoruz. - Hepimiz yeni bir insanlik kiyafeti giydirilmis insanlariz simdi. Tanimlanmis hayatlara, güdülenmis duygulara, kurgulanmis ugraslara tâbi kilindik. - Evlerde yasar ve kendi hayat cümlelerimizi söyleriz. O cümleler yan yana gelir, adina sokak dedigimiz paragraf ortaya çikar. - Ve o bütünlük, hepimizden izler ve renkler tasiyarak sehir denen o kalabalikta kendi anlamini ayakta tutar. - Sehrin bir hafizasi oldugunu ve kim oldugumuzu bilebilmek için o hafizaya ihtiyacimiz oldugunu unutuyoruz. - 'Degismeyen tek sey degisimin kendisi' dediler, kolayca inandik.Her sey degisirken bile, kalbini degismesi olmayanda tutmak degil miydi insanin tasidigi en büyük mesuliyet? - An gelecek, vade dolacak, sayili nefesler tükenecek, ömrümüzün son noktasi kaderimizin fisildadigi yere konacak. O noktayla bize ait cümle bitecek, dünya hayati bizim için tamama erecek. Sonu olan bitecek, sonu olmayan baslayacak. - Görüyoruz ki özün azar azar söylenmesinden çikan hakikat, çikmiyor sözün pazar pazar dolasmasindan, dolastirilmasindan. - Bizim sözün bozuguna, ayarsizina, ölçüsüzüne degil, bizi bastan ayaga olduranina ihtiyacimiz var. Bizim kendimizde kaybolmaya degil, su koca kalabalik içinde kendimizi bulmaya ihtiyacimiz var. Ürün Adı: Açık Pencere Ürün Kodu: 9786059114097 Basım Yılı: 2021.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Gökhan Özcan En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sevilay Kaya
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver