UZYELK Mini Sd Uydu Alıcısı Kanalları Hazır Yüklü Tak Kullan Scart

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
388,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479 TL450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

UZYELK Mini Sd Uydu Alıcısı Kanalları Hazır Yüklü Tak Kullan Scart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini scart (sd) Dıgıtaluydu alıcı Kutu içeriği: Uydu alıcı receiver Kumanda Alıcı ır göz Adaptör Kitapçık... teknik Özellikler çok fonksiyonlu scart başlıkla tüm tvleriçin uygundur. · toplam 2000 kanal kayıt edebilme · merkezi sistemlere mükemmel uyumda çalışabilme · kullanıcı dostu kolay ve kullanışlı menü dizaynı · dıseqc 1.0, 1.1, 1.2 ve usals (dıseqc1.3) uyumlu · gerçek renkli osd · gelişmiş kilit sistemleri
  • sistem,kurulum, ayar ve kanal düzenleme kilitleri · gelişmiş pıd, kanal listesi, favorilistesi, uydu / tp düzenleme · 4 adet menü dil seçeneği · değişik formatta görüntü ölçüleri(4:3 ve 16:9) · elektrik kesintilerinde hafızanın korunması · ekranı 9 kareye bölme (1 kanal canlı izleyebilme) · tv ekranındaki görüntüyü durdurabilme (pause) özelliği · en son izlenilen kanala geri dönme (recall) · kolay anten kurulumu için sinyal seviye göstergesi · uydu ve kanal tarafından destekleniyorsa çok dilde yayın alabilme · 6 adet favori listesi düzenleyebilme · geniş uydu arama fonksiyonu (şebeke araması)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Ethernet Yok
  • USB Yok
  • Görüntü Kalitesi SD
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

UZYELK Mini Sd Uydu Alıcısı Kanalları Hazır Yüklü Tak Kullan Scart

Uzyelk mini SD uydu alıcısı, scartes başlıklı tüm TV'ler için uygun olup toplam 2000 kanal kayıt edebilme özelliğine sahiptir. Merkezi sistemlere mükemmel şekilde uyum sağlayarak kesintisiz, rahat şekilde çalışabilir. Ekranı dört kareye bölme, TV ekranındaki görüntüleri durdurabilme özelliğine sahip olup en son izlenilen kanala kolaylıkla geri dönülmesine yardım eder. Modern tasarımı, geniş kullanım alanı ve pratik kurulumu sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilir.

 
  • Pratik kurulum
  • Geniş kullanım alanı
  • Modern tasarım

UZYELK Mini SD Uydu Alıcısı Tak Kullan Scart Özellikleri

UZYELK Mini SD Uydu Alıcısı Tak Kullan Scart Özellikleri

Uzyelk mini SD uydu alıcısı özellikleri ürünün elektrik kesintilerinde hafızasını koruyan teknik yapı kalitesi ve rahat kullanımını ön plana çıkarır. Anten kurulumunu pratik ve rahat şekilde gerçekleştirerek yüksek sinyal gücü keyfini yaşayabilirsiniz. Uydu ve kanal tarafından desteklenen çoklu dil seçeneğine sahip olup geniş uydu arama fonksiyonuyla beklentilerinize cevap verebilir. Kullanışlı menü düzeninin yanı sıra kullanıcı dostu özellikleri ile ön plana çıkan renkli SD yapısına sahip teknik yapı kalitesi yüksek bir üründür. Gelişmiş kilit sistemine sahip olup emniyetli ve rahat kullanım özellikleri ile ön plana çıkar. Sistem kurulum, ayar ve kanal düzenleme, kilit işlemlerini kolaylaştırarak güvenli ve rahat hale getirir. 6 adet favori liste düzenleyebilme özelliğine sahip olup gün içerisinde pek çok dizi, film, şarkı ve videoları kesintisiz ve rahat şekilde dinlemenizi sağlar. Televizyonun çalışıp kanalların açılması için ideal olup uydudan yeryüzüne gelen mikrodalga sinyallerini televizyona ışık hızıyla yansıtır.

 

UZYELK Mini SD Uydu Alıcısı Tak Kullan Scart Kullanımı

UZYELK Mini SD Uydu Alıcısı Tak Kullan Scart Kullanımı

Uzyelk kanalları hazır yüklü tak kullan scart modern tasarımı, ergonomik kullanımı ile ön plana çıkan birden fazla uyduya bağlanabileceğiniz işlevsel ve kullanışlı bir üründür. Televizyonda pek çok oyun oynayabilir istediğiniz filmleri flash disk yardımı ile rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Değişen ve gelişen zamana uygun dizayn edilmiş olup full HD uydu kalitesine sahip olan bu ürün sayesinde dizi film ve görüntüleri yüksek çözünürlük kalitesiyle izleyebilirsiniz. Teknolojik hamleler sayesinde ekran kalitesini arttıran dizi, film, maç seyir keyfinizi üst seviyeye çıkarabilen ileri teknoloji aygıtı bir üründür. Görüntü kalitesini artıran bütçe ve tarzınıza hitap edebilen oldukça hesaplı, kaliteli ürünlerin başında gelir. Ergonomik, kullanışlı yapı özellikleri ile her alana rahatlıkla taşıyarak pratik ve rahat şekilde kurabilirsiniz. Görüntülerin televizyona yüksek sinyal gücüyle aktarılmasını sağlayan görüntü ses kalitesini artırabilir. Teknoloji aygıtı bu ürün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilir.

 

UZYELK Mini SD Uydu Alıcısı Tak Kullan Scart Fiyatı

UZYELK Mini SD Uydu Alıcısı Tak Kullan Scart Fiyatı

Modern hayatla birlikte pek çok farklı sektörde kullanılabilen bu ürün full HD özellikleriyle oldukça ilgi görür. Antene ihtiyaç uyumadan kesintisiz ve güvenli bağlantı avantajı sağlayan zorlu hava koşulları için özel olarak dizayn edilen kullanışlı bir üründür. Gelişmiş yapısı ve favori gösterilen zengin kanal listesi ile geniş kullanıcı kitlesine hitap eder. 4 adet menü dil seçeneği bulunmakta olup değişik formattaki görüntüleri canlı, net kusursuz şekilde görüntülemenize imkan tanır. Rüzgarlı ve karlı havalarda cihazınızın zarar görmesini engelleyerek televizyon keyfinizi üst seviyeye çıkarır. İşlevsel yapısı, kolay kurulumu ve teknolojik yapı özellikleri ile ön plana çıkan internet ve telefonlara kolaylıkla erişim sağlar. HD görüntü kalitesi sunan full HD çözünürlük kalitesiyle ön plana çıkan çeşitli bağlantı kabloları ile yüksek uyumluluk gösteren Uzyelk mini SD uydu alıcısı yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Uzyelk mini SD uydu alıcısı fiyatı için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.