Uzspace TKK Çelik Termos Matara 500ML Gri Yeşil

850 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Uzspace TKK Çelik Termos Matara 500ML Gri Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pozitif Kırtasiye Kitap Satıcı Ünvanı: POZİTİF BASKI HİZMETLERİ KİTAP KIRTASİYE TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733093365000001 Vergi Kimlik Numarası: 7330933650
    Bu ürün Pozitif Kırtasiye Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TKK kalitesiyle yeni seri ÇELİK Termoslarla Buluşturuyor.*TKK 900 ML Çelik Termos Çift Kullanım Pipetli/Rahat İçim -12/24 Sıcak-Soğuk- Yalıtım -2025900ML*Çift duvar yalıtımı 316 paslanmaz çelik iç ve dış yüzeyi sayesinde ısı geçirmez vakumlu izolasyon pratik kapağı sayesinde sıcak ve soğuk içeceklerin ısısını uzun süre muhafaza eder.*Buzlu su yalıtımı 24 saate kadar korumaktadır.*900 ml sıvı kapasitesi bulunmaktadır..*6 Renk seçeneği YEŞİL-GRİ-SİYAH-ALTIN*Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/Rahat İçim*El Askısı bulunmaktadır.*Süzgeç bulunmaktdır (Pipetli kullanımda süzgeçi çıkarınız)*Sızdırmaz,Akıtma yapmaz*TKK özel kutusuyla gönderilmektedir*Ürün ölçüleri En 7.7cm Boy 28.5cm dir.Ürünün boş ağılığı 510 gram*Sevdiklerinize en özel hediyelerden birisi olacak.*İç ve dış mekan kullanımına uygun ve darbelere dayanıklıdır. *Elde yıkanmaya uygundur.Bulaşık makinesinde yıkanması ürün üzerinde çiziklere neden olabilir.*Dayanıklı şık sızdırma yapmaz.. **

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,94 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver