UZAY BAHÇESİ Uzaybahçesi Bodur Begonvil

350 TL

Ürün Bilgileri

UZAY BAHÇESİ Uzaybahçesi Bodur Begonvil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzay bahçesi Satıcı Ünvanı: NASUH BALIKCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370247316
    Bu ürün Uzay bahçesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BODUR BEGONVİL KOYU MOR RENKLİ, BODUR DENMESİNİN NEDENİ BUDAMAYA ELVERİŞLİ HER TÜRLÜ ŞEKİL VERİLEBİLİR BİTKİ OLDUĞUNDANDIR. ÇALI, AĞAÇ , BONZAİ VB. AKLINIZA GELEBİLECEK SEKİLLERİ VEREBİLRSİNİZ.DİLERSENİZ SARMASIK GİBİ DE UZATABİLİRSİNİZ. TAM BODUR ÇEŞİT, HİÇ BÜYÜMEYEN ÇESİT DİYE BİR BEGONVİL CİNSİ ASLA YOKTUR. VAR DİYENLERE DE ASLA İTİBAR ETMEYİNİZ. BODUR KALMASI BUDAMA İLE İLGİLİ BİR DURUMDUR.. GÖZÜNÜZE HOŞ GELMEYEN DALLARI HER ZAMAN BUDAMA YAPABİLİRSİNİZ TOPRAGI KURUDUKÇA SULANMASI ÖNEMLİDİR. TOPRAK ISLAK İSE SUYA GEREK YOKTUR ÜRETİM SAKSILI SİYAH VEYA KAHVE RENGİ. SAKSILAR ÜRETİM AMAÇLI BASİT SAKSIDIR. HERHANGİ BİR MALİ DEĞERİ YOKTUR SAKSILAR ÜRETİM , TASIMA VE KARGO VE DİĞER NEDENLERDEN DOLAYI HASAR ALIR / ALABİLİR SAKSIYI DEĞİL, İÇİNDEKİ BİTKİYİ SATIL ALDIĞINIZI DİKKATE ALINIZ SAKSILAR BASİT AMAÇLI, MALİ DEĞERİ OLMAYAN ÜRETİM SAKSILARI OLDUĞUNDAN SAKSI HASARLARI İLE İLGİLİ HASARLI ÜRÜN TALEPLERİ RED EDİLECEKTİR. ÖNEMLE BELİRTİLİR. BU DURUMA DİKKAT EDİNİZ. GÖNDERİ SIRASINDA ÜRETİM SAKSILARI TERCİH EDİLİR. ÜRÜNÜ TESLİM ALDIKTAN SONRA BEGENDİĞİNİZ BİR SAKSIYA TASIYABİLİRSİNİZ. SERA ÜRETİM VE SATIŞ AŞAMASINDA, YİNE KORGO AŞAMASINDA GÖRSELDEKİ GİBİ ÇİÇEKLİ BİTKİ SADECE YAZ MEVSİMİ DÖNEMİNDE GÖNDERİLEBİLİR. YAZ MEVSİMİ DIŞINDA KALAN DİĞER MEVSİMLERDE İSE GÖNDERİLECEK BİTKİLER YEŞİL YAPRAKLI VE AZ ÇİÇEKLİ OLARAK GÖNDERİLİR.. UZUN SÜRELİ VE BOL GÜN IŞIĞI ALAN YERLERDE MUHTEŞEM ÇİÇEKLENME GÖSTERİR. NE KADAR BOL GÜNEŞ ALIRSA O KADAR FAZLA ÇİÇEKLENME İLE MUHTEŞEM BİR GÖRSEL OLUŞTURUR. YARI GÖLGE ALANLARDA ÇİÇEKLENME ORANI AZALIR VE ÇİÇEK RENGİ MORDAN, KOYU PEMBE VE TONLARINA DÖNER. KIŞ MEVSİMİNDE DONDURUCU SOĞUKLARDAN KORUNMALIDIR. GÖNDERİ TERCİHİ OLARAK FİRMAMIZ, ŞİPARİŞ/ KARGO YOL DURUMUNA GÖRE TAM ÇİÇEKLENMİŞ BİTKİ YERİNE YENİ ÇİÇEK AÇMAYA YÖNELMİŞ BİTKİYİ GÖNDERMEYİ TERCİH EDER. TESLİM ALDIĞINIZ BİTKİYİ BOL GÜNEŞLİ BİR YERE KOYARSANIZ ÇİÇEKLENMEYE DEVA EDER. TAM ÇİÇEKLENMİŞ BİTKİ UZUN SÜRELİ KARGODA BEKLEME ZAMANINA GÖRE ÇİÇEKLERİNİ DÖKEBİLİR VE SİZE ÇİÇEKSİZ BİTKİ TESLİM EDİLEBİLİR. KARGODA OLUŞABİLECEK ZARARLARDAN (SAKSI VE HASARLARI HARİÇ) VE DİĞER NEDENLERDEN DOLAYI GÖNDERİLEN BİTKİYİ BEĞENMEDİĞİNİZ DURUMLARDA KOŞULSUZ ŞARTSIZ GERİ İADE EDEBİLİRSİNİZ. KESİNLİKLE KABULÜMÜZDÜR. HASARLI GELEN ÜRÜNLERLE İLGİLİ OLARAK MOBİL BÖLGE ,KARGO UZAKLIĞI, HASTALIK SAĞLIK VB NEDENLERDEN DOLAYI İADE YAPILMASI ZOR DURUMLARDA DA ÜRÜN SORULARI, SİPARİŞ SORULARI ALANINDAN YADA FATURA FİŞ ÜZERİNDEKİ İRTİBAT NUMARALARINDAN FİRMAMIZA ULAŞIRSANIZ HER ZAMAN DESTEK VE YARDIMCI OLMAYA ÇALISIRIZ. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ SAĞLIKLA SEVGİYLE KALIN UZAY BAHÇESİ
Geri Bildirim Ver

UZAY BAHÇESİ UZAYBODUR002 Bodur Begonvil

Uzaybahçesi Uzaybodur002 bodur begonvil, kendine has duruşuyla bulunduğu ortama renk katar. Bu çiçeği, dilediğiniz gibi şekillendirmeniz mümkündür. Böylece bulunduğu ortama kolaylıkla uyum sağlar. Bitkiyi aldıktan sonra saksısını rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Güneş ışığının ulaştığı alanlarda, bitkinin veriminde artış görülür. Çiçeklenme dönemi dışındayken bitki, yapraklı bir şekilde size ulaşabilir. Bu aşamada onu, güneş ışığı alan bir yere konumlandırarak çiçeklenme süresini hızlandırabilirsiniz. Bu noktada, çiçeğin güneşle doğrudan temas etmesi önerilmez. Yeterli ışık almayan bitkinin çiçekleri, pembeleşmeye başlar. Doğru bakım sayesinde bu kısımlar, koyu mor bir tona bürünür. Ortama hoş bir detay katan bu çiçeği tercih ederek evinizde şık bir alan oluşturabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz yerde rahatlatıcı bir etki de sağlayabilirsiniz.

  • Koyu mor renkli çiçeklere sahiptir.
  • Ilıman havaları sever.
  • Budamaya elverişlidir.

Uzay Bahçesi Bodur Begonvilin Özellikleri Nelerdir?

Uzay Bahçesi Bodur Begonvilin Özellikleri Nelerdir?

Uzaybahçesi Uzaybodur002 bodur begonvil bitkisi, farklı özelliklere sahiptir. Bu çiçek, hızlı büyümesiyle bilinir. Ancak bu durum, bakım şekline göre de değişkenlik gösterebilir. Doğru adımlarla yetiştirilen çiçek, sorunsuz bir şekilde ve kısa sürede büyüyebilir. Begonvil, kış aylarının soğuk ortamına karşı dayanıklı değildir. Genellikle sıcak havalardan hoşlanır. Bu nedenle kış geldiğinde bitkiyi iç mekâna almanız gerekir. Fazla sulanması, çiçeğin solmasına neden olabilir. Bu nedenle bakım verirken dikkatli olmakta fayda vardır. Çiçeğin bodur olarak adlandırılıyor olması, tamamen budama şekline bağlıdır. Bu bitkiyi budama şeklinize bağlı olarak çiçeğin boyu değişkenlik gösterir. Sarmaşık yapıdaki bodur begonvil, uzun boylara ulaşmasıyla da bilinir. Eski yapraklarını sıklıkla döker ve yenilerin oluşması için alan açar. Böylece kendini hızlıca yeniler.

Uzay Bahçesi Uzaybodur002’un Faydaları Nelerdir?

Evinizde bodur begonvil yetiştirmenin pek çok faydalı tarafı bulunur. Bunlardan biri, kendine has görünümüyle içinize huzur vermesidir. Çiçekleriyle evinize renkli bir tasarım ekler. Bu çiçeği yetiştirmeye çalışırken kendinize ait bir hobi edinmiş de olursunuz. Ortama şık bir detay katan bu çiçek, her baktığınızda içinizin ferahlamasını sağlar. Hoş görünümlü bir süs bitkisiyle evinizi canlandırmak isterseniz bu çiçekten yararlanabilirsiniz. Bodur begonvil, bulunduğu ortama hoş bir koku yayar. Aynı zamanda havanın temizlenmesine de yardımcı olur. Yaydığı hoş koku, yetiştirildiği alanda tazeleyici bir atmosfer oluşmasını sağlar. Uzaybahçesi Uzaybodur002 bodur begonvil yorumları, bitkinin faydalarını deneyimlen kişilerin değerlendirmelerine ulaşmanızı sağlar. Bu sayede karar verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Doğayla ilgilenmek, rahatlamanızı sağlayabilir. Bu nedenle pek çok kişi, bu bitkiyi yetiştirmenin dinlendirici bir etkisi olduğundan da bahseder.

Uzay Bahçesi Bodur Begonvil Bitkisinin Bakımı Kolay mıdır?

Belirli noktalara dikkat edildiğinde, bodur begonvil bitkisinin bakımı kolaydır. Bu çiçeği yetiştirmek için büyük bir saksıya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bitkinin sulama aşaması da hassasiyet gerektirir. Bodur begonvil; yaz aylarındayken haftada 2 kez; kışın ise 1 kez sulanır. Bu ayarlamayı yaparken çiçeğin toprağının tamamen kurumasını beklemeniz önemlidir. Begonvil, her ne kadar sıcağı sevse de yapraklarının doğrudan güneş almaması gerekir. Aksi hâlde çiçek zarar görebilir. Ilıman bir yerde yaşıyorsanız çiçeği bahçeye ekebilirsiniz. Ancak soğuk havalar yaşanıyorsa saksıda yetiştiricilik yapmanız ideal bir seçenektir. Uzaybahçesi Uzaybodur002 bodur begonvil fiyatı, bu renkli bitkiyi evinde isteyen herkesin bütçesine uyum sağlar. Kolay bakımıyla da dikkat çeken bu çiçeği tercih ederek uzun süre bakım verebileceğiniz bir bitki elde edebilirsiniz. Trendyol üzerinde sunulan avantajlı seçenekler sayesinde, rengiyle her ortama uyum sağlayan bu çiçeğe kolayca ulaşabilirsiniz.