uyue 968 14 inç çift pompalı Lcd amoled ekran ayırıcı makine (Outlet)

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

uyue 968 14 inç çift pompalı Lcd amoled ekran ayırıcı makine (Outlet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uralteknikcom Satıcı Ünvanı: NAİL URAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8930219111
    Bu ürün Uralteknikcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiziksiz outlet teşhir üründür. UYUE 968 14 inç çift pompa vakum pompası LCD ayırıcı ekran onarım için IPad/Samsung Tablet tamir makinesi kiti Özellik: 1. Otomatik ısıtma metal plaka, maksimum sıcaklık 400 santigrat 2. Güvenlik güç sistemi içinde, elektrik kaçağı sorunu kaçınmalısınız 3. Anti statik gövde malzemesi, LCD ve esnek kablo statik hasar görmesini önler 4. Kolay kurulum 5. Herhangi bir hasarlı olmadan dokunmatik ekran sopa silikon mat 6. iPhone ve galaxy serisinde iş yaptığınızda sıcaklık 80 santigrat ila 100 santigrat dereceye ayarlanmalıdır 7. Ayırmak için kullandığınız telin ömrünü uzatmak için 2 yatak ve ellerinizi yüksek sıcaklık platformu tarafından zarar görmesini önlemek 8. LCD veya LED ekran tamiri için uyumlu Adı: UYUE 968 14 inç Çift Pmpa Vakumlu Lcd Ekran Dokunmatik Ayırıcı Makinesi Durum: fabrikadan yepyeni Ana malzeme: Metal Voltaj: AC 100-240V Güç: 400W Sıcaklık aralığı: 0-400Celsius Makine boyutu: 370*240*120mm Uyumlu:Dokunmatik ekran boyutu 14 inç veya altında olan mat ve tüm cep telefonları telefonlar için evrensel Uygulama: Adım 1: ısıtma plakasına lastik paspas koyun. Adım 2: vakum düğmesini (s1/ s2) açın, LCD ekranı kauçuk mata takın ve sıkıca sabitleyin. Adım 3: makineyi açın ve metal plakanın 80-100 derece olmasını bekleyin. Adım 4: lcd'yi kesme teli ile camdan ayırmaya başlayın, sonra LCD ve cam arasında tel ile sağ ve sol hareket, lütfen nazik güç kullanmanız ve telin LCD yüzeyinde kalmasını sağlamanız gerektiğini unutmayın, böylece dokunmatik ekranın zarar görmesini önleyecektir. Adım 5: sonunda ayırma işini bitirdiniz .

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Boyut 45 cm
Geri Bildirim Ver