Usr HVC12D Hız ve Çeviklik Halkası

691,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Usr HVC12D Hız ve Çeviklik Halkası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Çap: 40 cm. Adet: 12 Renk: Sarı-mavi-kırmızı Malzeme: Plastik Ekstra Özellik: 3 farklı renkte ve özel çantasında. Delikli antrenman hunilerinin üstüne takılabilir, SK360 kelepçeler ile istenen yere tutturulabilir. FAYDALARI Sporcuların zihninden geçeni yapabilmelerini sağlayan faktörlerden biri koordinasyondur. Beyinden gelen komutlar tekrar ettikçe, hem sinir sistemi hem de kaslar komutun gerektirdiği hareketi yapmaya alışır. Yani düşündüğünü harekete geçirebilme yetisi çalışarak geliştirilebilir. Antrenman merdivenleri ve hız halkaları bu tarz çalışmalar için tasarlanmış ürünlerdir. Sporcu seçmelerinde hız halkaları kullanarak koordinasyonu zayıf olan sporcuları anında fark edeceksiniz. Aynı halkalarla antrenman yaptırdığınızda ise sporcuların koordinasyon, pozisyonlarda doğru ayak seçimi, hızlıca yön değiştirme gibi becerilerinin nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Bu çemberler Usr SK360 kelepçeler ile uyumludur. Böylece slalom çubukları ve baraj adamları dahil 25 mm kalınlığındaki tüm Usr ürünlerine tutturulabilir.

Ürün Özellikleri

  • Branş Fitness
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver