3
Boks Standları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Usr Bx21c Boks Adamı

29.504,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Usr Bx21c Boks Adamı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • USRden dayanıklı polüretan materyalden üretilmiş, yükseklik ayarlı, koruma pedli ve ayaklı boks vurma adamı. ÖZELLİKLER 53x69,5 cm içi dolu poliüretan gövde 55x71 cm, HDPE materyal su doldurulabilir tabanlık 158-168-178 cm 3 farklı yükseklik ayarı Su doldurulmuş halde ağırlığı 110-120 kg Cırtlı koruma pedi Kolay montaj, dayanıklı aksam KULLANIM Tabanlığını suyla doldurup, birkaç vidayı sıkarak hemen kullanmaya başlayın. Yüksekliği, gövdeyi çevirip kaldırarak ya da indirerek istediğiniz seviyeye getirerek ürünü kişiselleştirin. İçi dolu poliüretan gövde insan teni hissi verir, yumruklara, diz ve dirseklere hatta tekmelere bile dayanır. Adamla tabanlık arasındaki bölgeye takılabilen pedleri yan tekmeleri, diz vuruşlarını ve aparkatları daha güvenli hale getirir. Dik tabanlık tasarımı yakın dövüş antrenmanına imkan verir. Ürünü çok hareket ettirmeyecek ve uzun süre boşaltmayacaksanız tabanlığı kumla da doldurabilirsiniz. Kutusundan montaj kılavuzu ve ihtiyacınız olan aletler çıkacaktır. FAYDALARI Boks, kickboks, karate, taekwondo, MMA gibi dövüş sporlarında rakip simülasyonu olarak çokça tercih edilir. İyi bir kardiyo ekipmanı olduğu gibi yüze yüksek tekme gibi hedefe yönelik vuruş tekniklerini geliştirmeye, isabette istikrar yakalamaya yardımcı olur. Tüm dünyada spor salonlarında, stüdyolarda hatta evlerde kullanılan bu ürün, hem eğlenceyi hem de iyi bir antrenmanı garanti ediyor. BAKIM-KORUMA Ürünü kesici ve delici aletlerden uzak tutun. Eldivenle kullandığınız sürece adama zarar vermeniz mümkün değildir. Tabanlığını dolu haldeyken hareket ettirecekseniz çok dikkatli olun, yerde sürüklemeyin. Tabanlık delinirse sadece kum doldurarak kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver